Bedre forberedt på din fremtidige karriere

Akademi for optometrist studerende

Måske optager det dig ikke i øjeblikket – men efter noget tid, skal du i praktik for at omsætte læring og kliniske evner til praksis. Vores ”akademi for optometrist studerende” er en ekstra support i din praktikperiode – en flyvende start på din karriere.

Hos Louis Nielsen vil du opnå den praktiske erfaring du har behov for til en fremtidig karriere som optometrist. Du vil blive en del af et professionelt og entusiastisk team, som vil supportere dig både klinisk og professionelt. Derudover kan du følge flere kurser online eller i virtual classrooms, så du kan udvikle dig på både det professionelle og personlige plan.

Oven i dette, vil du få en række fordele i løbet af dit praktikophold:

En personlig mentor, som vil støtte dig i din professionelle udvikling

Interne kurser på vores Louis Nielsen Akademi

Invitation til eksklusive events på anden praktikperiode

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Flere oplysninger eller spørgsmål?

Du kan altid maile til Sarah Olsen hvis du har yderligere spørgsmål om programmet. Vi vil gerne fortælle dig mere.

Se film

COVID-19: VIGTIG INFORMATION TIL KANDIDATER – HVAD VI GØR FOR AT PASSE PÅ HINANDEN

Grundet den aktuelle COVID-19-situation i Danmark og på baggrund af regeringens anbefalinger, har vi valgt at lukke vores butikker indtil videre. Vores kollegaers, kandidaters og kunders sikkerhed og velbefindende er vores første prioritet. Vi vil forsikre jer om, at vi tager situationen om at passe på hinanden meget alvorlig.

Vi vil fortsætte med at rekruttere til de ledige stillinger, der er annonceret på vores karriereside, dette både til butikkerne og til support kontoret; men vi vil naturligvis tage de nødvendige forholdsregler, for at sikre kandidaters såvel som kollegaers sikkerhed.

Vi følger udviklingen i den aktuelle situation tæt og justerer løbende forholdsregler og processer for alles velbefindende og sikkerhed. Det betyder, at alle interviews vil afholdes via telefon, hvor du vil blive guidet sikkert gennem processen.

Vi vil fortsat have en proaktiv tilgang for at sikre både kandidater og vores kollegaers velbefindende, og vi takker for din forståelse herfor.