Din fremtid starter her

Future Talent

Hos Louis Nielsen er vi lige så ambitiøse,
som du er

Vi arbejder for at gøre øjensundhed tilgængeligt for så mange som muligt, og vi er altid på jagt efter talentfulde mennesker som dig. Hvis du har høje ambitioner og gerne vil være leder inden for produkt, detail eller marketing, og hvis du gerne vil gøre en forskel i verden, så er vores Future Talent Programme måske lige noget for dig.

I vores Future Talent Programme giver vi dig viden om branchen, adgang til førsteklasses læring og udvikling, og du får mulighed for at komme i kontakt med vores ledelsesteam. I løbet af 18 måneder kommer du til at bane din vej mod fremtidige lederroller, og du vil samtidig være en del af et entusiastisk og meget ambitiøst team. Når du er ved at have afsluttet programmet, får du mulighed for at få en permanent rolle, der passer til dit talent og dine ambitioner.

Vi åbner op for ansøgninger til vores Future Talent Programme i starten af 2019.

Udbyg din viden

Vi tilbyder dig alle de redskaber, du skal bruge for at udvikle dig. Vi har et stort udvalg af muligheder for læring og udvikling, uanset om det gælder din professionelle viden eller din personlige udvikling, så du kan holde dig i front inden for det område, du brænder for.

Future Talent Programme

Klar, parat, start

Programmet består af 3 perioder inden for produkt, detail og marketing – op til 6 måneder hvert sted. Du vil lede eller hjælpe på projekter, hvor du arbejder mod veldefinerede mål – alt sammen har til formål at gøre en forskel for Louis Nielsen og dig selv.

100 dages introduktion

Der er ikke noget, der er vigtigere end en god start. Programmet starter med en introduktionsperiode på 100 dage, hvor du lærer branchen at kende, og hvor du besøger en forskellige butikker og supportkontorer i Nordeuropa og Storbritannien.

Klar til at rejse ud i verden?

Du vil skulle rejse til Storbritannien, Guernsey og andre lande i Nordeuropa. Og du skal muligvis flytte efter de enkelte projekter – i op til 6 måneder ad gangen.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Interesseret?

Hvis du vil i betragtning til vores Future Talent Programme, skal du have en uddannelse inden for erhvervsstudier, detail, marketing eller en relateret branche. Du er enten nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring inden for et af disse emner.

Drøm stort

Du vil komme til at elske at arbejde med produkt, detail eller marketing i en detailvirksomhed – uanset om det er i dit eget land eller udenlands.

Bevar overblikket

Det er naturligt for dig at tænke strategisk. Du har overblikket og har gode samarbejdsevner, samt den nødvendige selvtillid til at opbygge stærke relationer og yde indflydelse på andre.

Udnyt dit fulde potentiale.

Se film