Få en god start på din karriere

Praktikanter

Udvikling af branchen de sidste 30 år

Som praktikant hos Louis Nielsen kommer du til at hjælpe mange kunder i løbet af en almindelig dag. Det kan være kunder med mindre eller større refraktionsfejl og forskellige øjensygdomme – du kommer til at se det hele. Du får ansvaret for at udføre synundersøgelser og rådgive kunden – naturligvis under supervision fra en erfaren optometrist. Du er her jo netop for at lære. Mens du fokuserer på at styrke dine kompetencer som optometrist, fokuserer dine kolleger i butikken på alt det andet. Du kan være sikker på, at du kommer til at gøre en forskel for de mange, du hjælper til at se bedre. Hvis du beslutter dig for at blive hos os, får du rigeligt med muligheder for at vokse og finde din helt egen karrierevej i eller uden for butikken lokalt eller i udlandet.

Er du klar til at starte på en spændende karriere? Kontakt os for at se, om der findes en mulighed for dig.

Kontakt os

Er du interesseret i stillingen, har du spørgsmål eller vil du blot tale med en af vores kolleger? Det er naturligvis muligt! Du kan altid række ud til Camilla i rekruttering.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film

COVID-19: VIGTIG INFORMATION TIL KANDIDATER – HVAD VI GØR FOR AT PASSE PÅ HINANDEN

Vores kollegaers, kandidaters og kunders sikkerhed og velbefindende er vores første prioritet.

Grundet den aktuelle COVID-19 situation, vil vi forsikre jer om, at vi tager situationen om at passe på hinanden meget alvorlig.

Vi har derfor besluttet at indstille al rekruttering til vores support kontor i Ålborg og størstedelen af stillingerne til vores butikker. Disse jobopslag er derfor blevet fjernet fra vores karriereside.

Hvis du er interesseret i at blive en del af familien, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Du skal blot gå til ’Dine muligheder’ her på siden og dele dine oplysninger med os via opslaget ’Uopfordret ansøgning.

Vi vil fortsat have en proaktiv tilgang for at sikre både kandidater og vores kollegaers velbefindende, og vi takker for din forståelse herfor.