Få en god start på din karriere

Praktikanter

Udvikling af branchen de sidste 30 år

Som praktikant hos Louis Nielsen kommer du til at hjælpe mange kunder i løbet af en almindelig dag. Det kan være kunder med mindre eller større refraktionsfejl og forskellige øjensygdomme – du kommer til at se det hele. Du får ansvaret for at udføre synundersøgelser og rådgive kunden – naturligvis under supervision fra en erfaren optometrist. Du er her jo netop for at lære. Mens du fokuserer på at styrke dine kompetencer som optometrist, fokuserer dine kolleger i butikken på alt det andet. Du kan være sikker på, at du kommer til at gøre en forskel for de mange, du hjælper til at se bedre. Hvis du beslutter dig for at blive hos os, får du rigeligt med muligheder for at vokse og finde din helt egen karrierevej i eller uden for butikken lokalt eller i udlandet.

Er du klar til at starte på en spændende karriere? Kontakt os for at se, om der findes en mulighed for dig.

Lær af de bedste! Join vores traineeprogram for salgsassistenter

Det kan være svært at vide, hvad man skal, når man er færdig med skolen: “Skal jeg læse videre, eller skal jeg finde et arbejde?”

Hos Louis Nielsen mener vi, at du kan gøre begge dele på én gang. Vi har indgået et samarbejde med IBC (International Business School) i Kolding, og sammen tilbyder vi et traineeprogram for salgsassistenter.  Under forløbet får du alle de nødvendige værktøjer til at formee din karrierevej i detailbranchen samtidig med, at du altid leverer den bedst mulige kundeservice. Du behøver ikke at være ”sælger med stort S”, det eneste du skal har brug for  er god portion entusiasme og ambitioner om at gøre en forskel for dine kunder ved at bidrage til vores mission om at gøre øjensundhed tilgængelig for alle.

Som trainee  bliver du tilknyttet en af vores butikker, hvor du lærer, hvordan det er at arbejde i butik og hjælpe kunder med at finde det perfekte brillestel og de helt rigtige glas. Du vil samtidig  deltage i undervisningen på IBC i Kolding, hvor du lærer den nødvendige detailteori sammen med andre trainees fra Louis Nielsen. Derudover tilbyder Louis Nielsen dig kurser indenfor øjensundhed, brillestyling og kundeservice. Programmet er designet til at  give dig de rette faglige kompetencer som salgsassistent inden for optik samt give dig den bedst mulige start på din karriere.

Det er, hvad vi kalder praktisk uddannelse. Er det noget for dig? Læs mere om traineeprogrammet her.

Kontakt os

Er du interesseret i stillingen, har du spørgsmål eller vil du blot tale med en af vores kolleger? Det er naturligvis muligt! Du kan altid række ud til Mikael i rekruttering.

Udnyt dit fulde potentiale

Udnyt dit fulde potentiale.
Se film