Voks sammen med os

Partnerskab

Vi er fælles om det

Da Louis Nielsen grundlagde virksomheden, ville han gøre en forskel. Han var træt af at tilhøre en branche, hvor alt var aftalt i forvejen og hvor kunderne blev taget ved næsen. Derfor gjorde han tingene på en ny måde; han satte kunden først og skaffede dem høj kvalitet til en brøkdel af den pris, de andre optikere tilbød. Det gjorde ham til forbrugernes brillehelt, men det gjorde ham også mere upopulær i optikerbranchen end nogen anden levende person. Men Louis’ måde at gøre tingene på ændrede fuldstændig den historiske bane for den danske optikerbranche, og nu – adskillige årtier senere – er hans livsværk blevet til den absolut førende optikerkæde i Danmark. Den modstand, Louis Nielsen-virksomheden måtte stå model til i de første år, har sat sig som en fightervilje og holdånd i vores virksomhed, som du slet og ret ikke finder andre steder. Vi har erfaret på vores egen krop, at den eneste rigtige vej til succes er den vej, der starter og slutter med at gøre kunderne glade.

Da Doug og Mary Perkins, købte og gjorde Louis Nielsen til en del af deres eget livsværk – verdens største privatejede optikerkoncern Specsavers – startede en ny del af kunderejsen for vores virksomhed; nemlig den mod et helt nyt niveau af øjensundhed for danskerne. Gennem massive investeringer i teknologi, efteruddannelse og kompetenceudvikling har Louis Nielsen også formået at tage føretrøjen på hvad angår øjensundhed blandt danske optikere. Vi har vores eget øjenlægenetværk og vi har mange tusinde dokumenterede patientsager, hvor vi har hjulpet mennesker med at redde deres syn fra invaliderende øjensygdomme.

Dette kan du alt sammen blive medejer af som partner i Louis Nielsen. At være partner hos Louis Nielsen betyder nemlig, at du ejer din egen lokale butik med kolleger, som har deres egne ekspertiseområder. Du bliver en del af et unikt partnernetværk, og du får lov at lede visionen og menneskene videre ud i fremtiden under vingerne på et af Danmarks absolut stærkeste retailbrands.

Iværksætteri

Vi mener, at hvis vi skal gå langt – og det skal vi – så kan vi kun gøre det i fællesskab. Derfor har vi også sat os ud over den traditionelle franchisemodel, og i stedet kalder vi vores partnermodel for ”iværksætteri Light”. Her er vi selvstændige individer, der er kreative, handlende og forretningsorienterede i vores ledelse af virksomheden og brandet.

Support lige ved hånden

Som partner driver du din egen butik, men du kan altid få hjælp fra vores eksperter inden for it, HR marketing, produkter, økonomi osv.

Professionelt team

Med et team af eksperter kan du fokusere på at drive din butik og gøre det du er god til.

Der skal to til en tango

De fleste af Louis Nielsens butikker har to partnere: En optisk partner og en retailpartner.

Bliv ved med at lære

Vi har altid været drevet af at videreudvikle vores medarbejdere og vores branche.

Vores fokus er dig

Alle hos Louis Nielsen opfordres til blive ved med at udvikle sig. Det kan enten være at følge et kursus på vores akademi, tage en praktikplads i en anden butik, følge en kollega på arbejdet eller arbejde som frivillig for en god sag – der er altid plads til at vokse og udvikle sig.

Skab din egen vej

Der findes lige så mange karriereveje som mennesker. Og det næste trin på karrierestigen behøver ikke nødvendigvis at være opad. Mange af os trives bedst med at blive bedre til det, vi allerede arbejder med. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, uanset hvilken vej du vælger.

Lær på din måde

Lad os se det i øjnene. Hverdagen kan være ret krævende. Der kan være travlt på arbejdet, men der skal også være tid til fritid. Derfor tilbyder vi forskellige måder at lære på. Vi tilbyder naturligvis traditionel klasseundervisning, men nogle af vores kurser kan du også tage online, via vores 'virtual' klasseværelse, som webinarer eller artikler. Selvom det er sjovt at møde kolleger fra andre butikker eller kontorer, er det nogle gange bare nemmere at klemme en times tid ind ved skærmen enten hjemme eller på arbejdet.

Følg med i hvad der sker

Vi opfordrer alle til at styrke deres personlige og faglige kompetencer, men det er også vigtigt at følge med i de praktiske ændringer i hverdagens opgaver. Gennem vores onlinekurser motiverer vi teams i de enkelte butikker til at fokusere på et nyt emne hver måned. Det kan være at lære alt om et nyt designermærke til nye processer i butikken, eller det kan være viden om, hvordan man overholder regler om beskyttelse af persondata.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Giv syn til Tanzania

Siden 2010 har frivillige fra vores butikker i de nordiske lande rejst til Tanzania for at udføre synsprøver og uddele mere end 50.000 par genbrugte briller.

Kontakt os

Er du interesseret i stillingen, har du spørgsmål eller vil du blot tale med en af vores kolleger? Det er naturligvis muligt! Du kan altid række ud til Sarah i rekruttering.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film