Kundeservice med et formål

Salgsassistenter

Alle dage er forskellige

Den ene dag kommer du til at møde en kunde, der har den mest fascinerende livshistorie. Den næste dag skal du hjælpe et barn med at overkomme sin frygt for at få sine øjne testet. Det ser måske ikke sådan ud udefra, men alle dage er forskellige, når man arbejder i en butik.

Hos Louis Nielsen er din opgave ikke bare at give en uovertruffen service – den er rent faktisk at hjælpe folk til en bedre tilværelse gennem et godt og sundt syn.  Efter en synstest med sundhedstjek eller et par nye briller vender vores kunder ofte tilbage til butikken for at fortælle deres historie om, hvordan mødet med vores folk har ændret deres tilværelse til det bedre. Måske har vi opdaget en øjensygdom, de ikke vidste, de havde. Måske har vi opdaget noget meget mere alvorligt. Og måske har vi bare givet dem en tiltrængt omgang nye glas og et ordentligt stel; det er alt sammen noget, der hver eneste dag gør en meget stor forskel for rigtige mennesker. Og det kan du blive en del af.

Tag det første skridt. Se, om der findes et ledigt job i dit område.

Ekspertise

Du behøver ikke være ekspert inden du starter hos os. Vi viser dig, hvordan du får den viden, du skal bruge for at kunne hjælpe kunderne.

Udvikling

Vi lover, at vi altid vil opmuntre dig til at udvikle dig og lære mere.

Det skal være sjovt

Entusiasme, grin og teamarbejde er ikke bare rart at have – det er nødvendigt for at opnå den slags resultater, vi i Louis Nielsen skaber. Vores helt særlige pionerånd og holdfølelse gør hver eneste dag til en ny, god oplevelse.

Bliv ved med at lære

Vi har altid været drevet af at videreudvikle vores medarbejdere og vores branche.

Vores fokus er dig

Alle hos Louis Nielsen opfordres til blive ved med at udvikle sig. Det kan enten være at følge et kursus på vores akademi, tage en praktikplads i en anden butik, følge en kollega på arbejdet eller arbejde som frivillig for en god sag – der er altid plads til at vokse og udvikle sig.

Skab din egen vej

Der findes lige så mange karriereveje som mennesker. Og det næste trin på karrierestigen behøver ikke nødvendigvis at være opad. Mange af os trives bedst med at blive bedre til det, vi allerede arbejder med. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, uanset hvilken vej du vælger.

Lær på din måde

Lad os se det i øjnene. Hverdagen kan være ret krævende. Der kan være travlt på arbejdet, men der skal også være tid til fritid. Derfor tilbyder vi forskellige måder at lære på. Vi tilbyder naturligvis traditionel klasseundervisning, men nogle af vores kurser kan du også tage online, via vores 'virtual' klasseværelse, som webinarer eller artikler. Selvom det er sjovt at møde kolleger fra andre butikker eller kontorer, er det nogle gange bare nemmere at klemme en times tid ind ved skærmen enten hjemme eller på arbejdet.

Følg med i hvad der sker

Vi opfordrer alle til at styrke deres personlige og faglige kompetencer, men det er også vigtigt at følge med i de praktiske ændringer i hverdagens opgaver. Gennem vores onlinekurser motiverer vi teams i de enkelte butikker til at fokusere på et nyt emne hver måned. Det kan være at lære alt om et nyt designermærke til nye processer i butikken, eller det kan være viden om, hvordan man overholder regler om beskyttelse af persondata.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Giv syn til Tanzania

Siden 2010 har frivillige fra vores butikker i de nordiske lande rejst til Tanzania for at udføre synsprøver og uddele mere end 20.000 par genbrugte briller.

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Se film