hero-curve


Her er dit nye job
Som Butikschef i Louis Nielsen får du et spændende ledelsesmæssigt ansvar overfor butikkens ambitiøse team. Desuden vil der være en række ledelsesmæssige opgaver i butikken, hvor du skal sørge for, at:  
• Butikken fremstår trimmet med de nyeste kampagner• Kalenderen udnyttes bedst muligt• Formidling af virksomhedsinformationer og produktnyheder videregives til det øvrige personale.
I dit job som Butikschef får du også en salgsassistent funktion, hvor størstedelen af din tid går på at tage vores kunder godt igennem kunderejsen. Først vil du byde vores kunder velkommen i butikken. Dernæst vil du gennemføre sundhedstjek af vores kunders øjne. Og sidst, men ikke mindst, vil du ud fra din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, rådgive vores kunder i, at vælge den helt rette løsning – om end det er briller eller kontaktlinser.
Dine kompetencer:
• Du har tidligere ledelseserfaring og går gerne forrest i den faglige sparring og engagement med medarbejderne.• Alternativt har du brancheerfaring, og ambitioner om at få dit første lederjob. • Du har sans for god service og motiveres af at give kunder en positiv oplevelse• Du har allerede stor erfaring i personligt salg og forstår at levere en formidabel service i tæt dialog med kunden • Du er positiv anlagt, tillidsvækkende i din omgang med kunder og kan bevare overblikket – også i travle perioder.
Det tilbyder vi dig
Hos Louis Nielsen får du mere end bare et arbejde:
• Du bliver en del af et fantastisk team og et fællesskab, der er præget af en uformel omgangstone, højt humør og en helt særlig pionerånd, som går på tværs af alle butikker • Du får en hverdag fuld af faglige udfordringer og gode oplevelser i Danmarks største optikerkæde• Du får rig mulighed for at vedligeholde og udvikle din viden og kompetencer ved deltagelse i vores trænings- og uddannelsesprogrammer på Louis Nielsens eget akademi• Herudover får du en attraktiv lønpakke indeholdende: 
o Løn svarende til kvalifikationer og med dertilhørende pension
o Sundhedsforsikring
o Favorabel personale- og familierabat
Vi lægger utrolig stor vægt på udvikling af vores egne talenter. Som noget helt specielt hos Louis Nielsen, får du direkte adgang til at blive partner og medejer af din egen butik, hvis det skulle blive noget for dig. 
Ansøg
Hvis du allerede ved, at du er klar til at komme med på vinderholdet, så søg via linket her på siden. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
En af Danmarks bedste arbejdspladser
Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Er det dig?
Fantastisk!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Jess Østergaard

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Om Ansvar Din profil
Se film