hero-curve


Til vores supportkontor, Louis Nielsen i Aalborg, søger vi en erfaren og serviceminded Local Marketing Manager til en tidsbegrænset periode på 1 år. 
Til marketingafdelingen søger vi en erfaren og dygtig marketingmedarbejder, der tager ansvar for egne opgaver og er i stand til at arbejde på det taktiske og operationelle niveau. Du får en travl og udfordrende hverdag og bliver en af nøglepersonerne i vores marketingafdeling bestående af 4 personer. Du kommer til at have et tæt samarbejde med retail, PR, produkt og vores nordeuropæiske support kontor i København samt eksterne leverandører.
Dette vil være dit job
Som Local Marketing Manager vil du referere til marketingchefen, og dine primære arbejdsopgaver bliver: 
 • Daglig håndtering af butikshenvendelser og opfølgning
 • Planlægning, udvikling og gennemførelse af lokale marketingtiltag i tæt samarbejde med retail og butikkerne
 • Administration af back-end systemer til annoncebooking og Facebook opslag
 • Ansvarlig for visual merchandising; udarbejdelse af diverse guides, tværfaglige møder, m.m.
 • Afholdelse af regionsmøder med butikkerne i samarbejde med dine kolleger i marketing og retail teamet
 • Udvikling og implementering af events/aktiviteter på butiksniveau
 • Koordinering for lokal POS, annoncer, m.m.
 • Opfølgning på budget og fakturaer
 • Diverse ad hoc projekter.
Hvem er du?
Vi søger en kollega med højt drive, dokumenteret erfaring og en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du er en stærk projektleder med analytisk tilgang, har en god forretningsforståelse og holder dig altid opdateret på nye tendenser. Vigtigst af alt har du en praktisk ”hands-on” tilgang til de opgaver du bliver stillet og så skal du også være i stand til, at arbejde selvstændigt for at nå i mål med mange projekter til tiden uden at miste overblikket eller gå på kompromis med kvaliteten. 
 • Du har minimum 3-4 års erfaring med markedsføring, gerne fra en detailkæde 
 • Du kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften, og du evner at tænke både taktisk og praktisk med sans for detaljen
 • Du er indstillet på at være operationel med mange vekslende opgaver, hvor der er fokus på korte deadlines og hurtige beslutninger
 • Du trives med at komme ud i marken og mødes med butiksejerne
 • Du er en udadvendt og positiv person med masser af drive, og du trives godt i et til tider hektisk miljø
 • Du har stærke kommunikationsevner på skrift og tale, både dansk og engelsk. 
Det tilbyder vi dig
Hos Louis Nielsen får du mere end bare et arbejde.
 • Du bliver en del af et fantastisk team og et fællesskab, der rækker ud over den enkelte afdeling, men går på tværs af alle butikker og vores supportkontor – et fællesskab som mange kolleger betegner som “deres anden familie”
 • Du får en hverdag fuld af faglige udfordringer og gode oplevelser på en af Danmarks bedste arbejdspladser
 • Herudover får du en attraktiv lønpakke indeholdende:
 1. Løn svarende til dine kvalifikationer
 2. Som ansat i Louis Nielsen bliver du omfattet af en af markedets bedste sundhedsordninger, og vi arbejder kontinuerligt på at garantere dig de allerbedste vilkår
Du vil dække over et barselvikariat og bliver derfor ansat inden for en tidsbegrænset periode.
En af Danmarks bedste arbejdspladser
Medarbejderne er hjertet i Louis Nielsen, og derfor er et af vores største fokusområder, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi vores medarbejdere, hvordan de har det, og vi er stolte af, at vi – baseret på vores egne kollegers udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser.
Dette er et resultat af en stor fælles indsats og nogle stærke værdier omkring det fællesskab, der hersker i Louis Nielsen.
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes
Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag er Louis’ første butik blevet til 78 landet over med mere end 1000 kolleger. Vi står nu for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og vi er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser – vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vindende hold!
Er det dig? Fantastisk!
Tiltrædelse er 1. maj 2023 og der vil løbende blive indkaldt til samtale.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Jeanette Sørensen på tlf.: 3078 3047.
Om Louis Nielsen A/S: 
Louis Nielsen A/S er en af Danmarks største optikerkæder med 75 butikker og 700 medarbejdere i hele landet. Virksomheden sælger årligt mere end 400.000 par briller og næsten 60 millioner kontaktlinser. Louis Nielsen er grundlagt i Aalborg i 1978 og blev i 2005 en del af verdens største privatejede optikerkæde, Specsavers, som har mere end 1.500 optikerbutikker og 30.000 ansatte i 10 lande. Louis Nielsen har som mission at levere høj kvalitet til faste, lave priser.

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Er det dig?
Fantastisk!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Marketingchef Jeanette Sørensen

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Om Ansvar Din profil
Se film