hero-curve

Vil du være med til at bane vejen for bedre øjensundhed og livskvalitet hos danskerne?

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn. 
Her er dit nye job
Hos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspert præcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser. 
I dit arbejde som optiker skal du kontrollere kundernes øjensundhed og vejlede om resultaterne af OCT scan, Fundus billeder, IOP-målinger, synsfeltscreeninger mv. Alt sammen for at sikre, at potentielle sygdomme opspores i tide, så kunderne kan bevare deres gode syn. 
Når kunderne forlader butikken, har du, sammen med vores team af dygtige salgsassistenter sikret, at de har fået en god og tryg oplevelse, en professionel rådgivning, og en excellent service. 
Dine kompetencer:
 • Du er autoriseret optiker, fagligt stærk og brænder for dit fagområde
 • Du motiveres af at hjælpe andre og deler vores vision om at forbedre danskernes øjensundhed
 • Du er positiv og tillidsvækkende i din omgang med kunder
 • Du trives i en hverdag fuld af liv og mange bolde i luften
 • Du er en ægte teamplayer, der udviser godt kollegaskab, vilje og engagement.
Det tilbyder vi dig
Som del af Louis Nielsen får du:
 • Et fantastisk team og et fællesskab, der går på tværs af alle butikker og vores supportkontor
 • En hverdag fuld af faglige udfordringer og gode oplevelser i Danmarks største optikerkæde
 • Et netværk med en række højt specialiserede danske øjenlæger, som kan støtte dig i vurderingen af vores kunders øjensundhed – branchens eneste af slagsen!
 • Det bedste og mest specialiserede udstyr – vi var de første i branchen til at introducere nethindefotografering som en fast del af vores kundeoplevelse
 • Udvikling i både nuværende eller fremtidig rolle på vores helt eget akademi
 • En attraktiv lønpakke, herunder:
  • løn, der matcher dine kvalifikationer
  • pensionsordning
  • sundhedsforsikring
  • rabatter til familie og venner
  • gratis abonnement på Headspace
  • en invitation til branchens største firmafest
Mulighed for at deltage i vores Partner-in-Development program hvor du lærer om ledelse og forretningsudvikling med henblik på at blive partner og drive din egen butik.
En af Danmarks bedste arbejdspladser

Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser. 
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes

Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vinderhold!
Hvis du er klar til at komme med på vinderholdet, så søg via linket her på siden. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
#LI-MS1)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job? Du kan altid kontakte Jesper Eghøje

Jesper Eghøje

Om Louis Nielsen

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris.

Louis Nielsen er Danmarks Bedste Arbejdsplads for andet år i træk

Vi er utroligt stolte af at fortælle, at vi igen er blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2024. Førstepladsen siger næsten det hele selv, men vi vil alligevel gøre opmærksom på hvorfor vi vandt: Mere end 93% af vores kolleger mener helt oprigtigt, at Louis Nielsen er et fremragende sted at arbejde.

Se film