hero-curve


Brænder du for at levere enestående kundeservice og levere et højt professionelt niveau indenfor synsprøver og linsekontroller?

Hvad du kommer til at lave

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Du får:

  • En hverdag med nye faglige erfaringer og nye udfordringer
  • Oplæring i det nyeste synsprøveudstyr, så du bliver helt fortrolig med at bruge disse i din dagligdag
  • Gode efteruddannelsesmuligheder gennem vores kontinuerlige trænings- og efteruddannelsesprogrammer
  • En meget konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring
  • Mulighed på sigt for at opfylde dine karrieredrømme og ambitioner om at blive partner og medejer af din egen butik

Hvem du er?

·         Du er autoriseret optiker med relevante eksamensbeviser og gerne nogle års erhvervserfaring fra en optikforretning

·         Du er passioneret, når det gælder at udvikle optometri-branchen

·         Du er dedikeret til at levere den bedste kundeoplevelse i samarbejde med et team af eksperter

·         Du fungerer godt i et miljø med højt tempo

Kontakt Hvis du har spørgsmål til stillingen, opfordrer vi dig endelig til at kontakte butikkens partner og få lejlighed til at høre mere om de muligheder vi tilbyder dig. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer.

Fremtiden tegner sig således rigtig spændende, og vil du med på vinderholdet, skal du søge via linket her på siden.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Er det dig?
Fantastisk!

Lær os bedre at kende

I dag står Louis Nielsen for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og vi er dermed landets største optikerkæde. Men med en fortid som branchens “grimme ælling” har det krævet en usædvanlig indsats at nå dertil – en indsats, der bygger på medarbejderne og organisationens kultur.​ Centralt i kulturen står partnerskabet med de lokale butiksindehavere, der faciliterer et stærkt og oprigtigt engagement blandt medarbejderne. Pionerånd, kammeratskab, professionalisme og et ufravigeligt kundefokus; Det er værdierne, der skaber den særlige arbejdsglæde i Louis Nielsen, de store resultater og de afgørende landvindinger på den rejse, der skal gøre virksomheden til en førende sundhedsudbyder i Danmark.

Louis Nielsen har et fælles mål: at give flere adgang til bedre øjensundhed. Vi er en del af Specsavers og tilsammen udgør vi et team med over 30.000 partnere og medarbejdere, der betjener mere end 31 millioner kunder verden over.

Vi er stolte af, for andet år i træk (2019 og 2020), at være Great Place To Work certificeret.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Kasper Nørgaard

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Om Ansvar Din profil
Se film