hero-curve

Til vores butikker i Odense søger vi en dynamisk, ambitiøs og fagligt velfunderet

Går du med en drøm om at blive selvstændig i en organisation med stærke værdier, hvor du samtidig har tryghed, støtte og driftssupport i ryggen fra første dag du træder ind i partnerskabet?

Til vores butik i Rosengårdcentret og Bilka – Odense søger vi en stærk Optisk partner, som med velfunderet klinisk faglighed kan gå forrest og drive og udvikle butikken yderligere i samarbejde med den nuværende Retail- og Optiske partnere. Du vil blive en del af en stærk butik med en høj lokal markedsposition, som er profitabel og har potentiale til videre udvikling.

Din succes er vores succes

Partnerskabet er kernen og omdrejningspunktet i Louis Nielsens forretning. Alt hvad vi foretager os som forretning omhandler, hvordan vi kan understøtte vores partnere i at drive en sund forretning med glade og tilfredse kunder og medarbejdere.

Som optisk partner i Louis Nielsen får du muligheden for, i partnerskab med de to eksisterende Retail- og Optiske partnere, at arbejde fokuseret på at drive din butik, sikre et højt fagligt niveau, lede dine medarbejdere og servicere kunderne på bedst mulig vis.

Forud for den dag du træder ind i partnerskabet, vil du, gennem et grundigt forløb, blive matchet med de to eksisterende partnere, så vi sikrer det rette match og afsæt for et velfungerende tredelt-partnerskab. Fra den første dag du træder ind i partnerskabet vil du få en personlig plan, som giver dig det bedst mulige afsæt for at træde ind i partnerskabet. Herudover vil du have direkte driftssupport i alt hvad du arbejder med i hverdagen, om det er sparring ift butikkens strategi, drift, organisering, indkøb, marketing, finans, hjælp til at træffe beslutninger, IT, osv.

Hvad du kommer til at lave

I samarbejde med de to erfarne Retail- og Optiske partnere, får du ansvaret for de overordnede resultater i din butik. Foruden synsundersøgelser og at vejlede kunderne har du også fokus på de kliniske resultater i butikken. Du er fagligt velfunderet, og sætter en ære i at være en del af hverdagen på gulvet med dit team. Det betyder, at du har ansvaret for følgende opgaver:

 • Klinisk og faglig ansvarlig og sikrer, at alle kunder får den bedste og mest professionelle service
 • Sikre høj professionalisme inden for kliniske ydelser
 • Opretholde kliniske retningslinjer
 • Støtte og motivere dit kliniske team for at få det bedste ud af hver eneste dag
 • Sørge for, at medarbejderne er opdaterede og altid lærer nyt og udvikler sig inden for deres felt
 • Lokal forankring – sørge for, at din butik er kendt i lokalområdet: Det gælder ikke kun kunderne, men også andre butikker, lokalaviser, sportsforeninger m.m.
 • Jævnligt deltage i partnermøder for at dele idéer og holde dig orienteret om resultater, strategier og nye (kliniske) initiativer i Louis Nielsen, og bringe dem videre til dit team
 • Ambassadør for Louis Nielsens mission om at sikre bedre øjensundhed til så mange som muligt og deltage i at udvikle branchen

Hvem du er?

 • Du er autoriseret optiker med relevante eksamensbeviser og nogle års erhvervserfaring fra en optikforretning
 • Du skal kunne støtte og motivere et team af eksperter og dele ud af din kliniske erfaring
 • Du er passioneret, når det gælder at udvikle optometri-branchen
 • Du er dedikeret til at levere den bedste kundeoplevelse i samarbejde med et team af eksperter
 • Du fungerer godt i et miljø med højt tempo og vil gerne have mulighed for at drive din egen forretning i en innovativ virksomhed

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job? Du kan altid kontakte Marianne Selch

Om Louis Nielsen

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris.

Louis Nielsen er Danmarks Bedste Arbejdsplads for andet år i træk

Vi er utroligt stolte af at fortælle, at vi igen er blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2024. Førstepladsen siger næsten det hele selv, men vi vil alligevel gøre opmærksom på hvorfor vi vandt: Mere end 93% af vores kolleger mener helt oprigtigt, at Louis Nielsen er et fremragende sted at arbejde.

Se film