hero-curve


Her er dit nye job
Det bliver din opgave at sørge for, at der er pænt, rent og ryddeligt i hele butikken. Arbejdet består i rengøring af butiksareal og prøverum samt baglokaler.   
Dine kompetencer:
  • Du motiveres af at holde omgivelserne i en butik rene og pæne
  • Du kan lide at yde en god service og er som person omgængelig, mødestabil og grundig
  • Du er en ægte teamplayer, der udviser godt kollegaskab, vilje og engagement.
Det tilbyder vi dig
Som del af Louis Nielsen får du:
  • Mulighed for at være del af et fantastisk team og fællesskab 
  • En hverdag hvor dit bidrag er afgørende for at kunne skabe gode oplevelser i Danmarks største optikerkæde
  • Reference direkte til ejerne af butikken
  • En ugentlig arbejdstid på 2-3 dage, noget som aftaler nærmere med dig
En af Danmarks bedste arbejdspladser
Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser. 
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes
Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vinderhold!
Ansøg
Hvis du er klar til at komme med på vinderholdet, så søg via linket her på siden. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Coronavirus – Du er mere end velkommen til at sende os en ansøgning!

COVID-19 har forandret vores hverdag, men det behøver ikke stoppe dig og din karriere. Vores førsteprioritet er at passe godt på din og vores kollegers sundhed. Derfor vil nogle samtaler foregå enten i butik, over telefonen eller online. Men du kan trygt stole på, at vi er mindst ligeså venlige online, som vi er i virkeligheden.

Er det dig?
Fantastisk!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Rebecca Richter

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Tag mig tilbage til ledige jobs Ansvar Din profil
Se film