hero-curve


Som salgsassistent i Louis Nielsen giver du en personlig og serviceminded rådgivning indenfor produktvalg og mode. Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn ved at kontrollere om deres øjne er sunde og raske.
Her er dit nye job
Som Salgsassistent i Louis Nielsen er det dig, der tager vores kunder gennem kunderejsen. Du er den, der byder kunderne velkommen i butikken. Du gennemfører sundhedstjek af vores kunders øjne. Du vil med dit produktkendskab og samt interesse for mode og personlig fremtoning rådgive vores kunder i at vælge den helt rigtige løsning til netop dem – uanset om det er briller eller kontaktlinser, der er behov for.
Dine kompetencer:
 • Du har erfaring i salg med fokus på afdækning af kundernes personlige behov
 • Du er positiv og tillidsvækkende i din omgang med kunder
 • Du har lyst til at gøre en positiv forskel hver dag
 • Du trives i en hverdag fuld af liv og med mange bolde i luften
 • Du er en ægte teamplayer, der udviser godt kollegaskab, vilje og engagement.
Det tilbyder vi dig
Hos Louis Nielsen får du mere end bare et arbejde:
 • Du bliver en del af et fantastisk team og et fællesskab, der går på tværs af alle butikker og vores supportkontor
 • Du får en hverdag fuld af faglige udfordringer og gode oplevelser i Danmarks største optikerkæde
 • Du får masser af muligheder for at udvikle og dygtiggøre dig i nuværende og fremtidige roller
 • Herudover en attraktiv lønpakke bestående af:
  • Løn svarende til kvalifikationer og med pensionsordning
  • Sundhedsforsikring
  • Favorabel personale- og familierabat
  • Deltagelse i branchens største firmafest og andre personalebegivenheder.
Vi lægger stor vægt på udvikling af vores egne talenter og som noget helt specielt hos Louis Nielsen, får du direkte adgang til at blive partner og medejer af din egen butik, hvis det skulle blive noget for dig!
En af Danmarks bedste arbejdspladser
Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser. 
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes
Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vinderhold!
Ansøg
Hvis du er klar til at komme med på vinderholdet, så søg via linket her på siden. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Er det dig?
Fantastisk!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Susan Jensen

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Om Ansvar Din profil
Se film