hero-curve

Brænder du for at yde en service udover det sædvanlige? Og har du lyst til at gøre en forskel for vores kunders livskvalitet? Så er du måske den nye spiller på vores vinderhold.

Som salgsassistent i Louis Nielsen giver du en personlig og serviceminded rådgivning indenfor produktvalg og mode. Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn ved at kontrollere om deres øjne er sunde og raske.
Her er dit nye job
Som Salgsassistent i Louis Nielsen er det dig, der tager vores kunder gennem kunderejsen. Du er den, der byder kunderne velkommen i butikken. Du gennemfører sundhedstjek af vores kunders øjne. Du vil med dit produktkendskab og samt interesse for mode og personlig fremtoning rådgive vores kunder i at vælge den helt rigtige løsning til netop dem – uanset om det er briller eller kontaktlinser, der er behov for.
Dine kompetencer:
 • Du har erfaring i salg med fokus på afdækning af kundernes personlige behov
 • Du er positiv og tillidsvækkende i din omgang med kunder
 • Du har lyst til at gøre en positiv forskel hver dag
 • Du trives i en hverdag fuld af liv og med mange bolde i luften
 • Du er en ægte teamplayer, der udviser godt kollegaskab, vilje og engagement.
Det tilbyder vi dig
Hos Louis Nielsen får du mere end bare et arbejde:
 • Du bliver en del af et fantastisk team og et fællesskab, der går på tværs af alle butikker og vores supportkontor
 • Du får en hverdag fuld af faglige udfordringer og gode oplevelser i Danmarks største optikerkæde
 • Du får masser af muligheder for at udvikle og dygtiggøre dig i nuværende og fremtidige roller
 • En attraktiv løn pakke, herunder:
  • løn, der matacher dine kvalifikationer
  • pensionsordning
  • sundhedsforsikring
  • rabatter til familie og venner
  • gratis abonnement på Headspace
  • en invitation til branchens største firmafest
Mulighed for at deltage i vores Partner-in-Development program hvor du lærer om ledelse og forretningsudvikling med henblik på at blive partner og drive din egen butik.
En af Danmarks bedste arbejdspladser
Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser. 
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes
Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vinderhold!
Ansøg
Hvis du er klar til at komme med på vinderholdet, så søg via linket her på siden. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
#LI-OB1

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job? Du kan altid kontakte Michael Biegala

Michael Biegala

Om Louis Nielsen

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris.

Louis Nielsen er Danmarks Bedste Arbejdsplads for andet år i træk

Vi er utroligt stolte af at fortælle, at vi igen er blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2024. Førstepladsen siger næsten det hele selv, men vi vil alligevel gøre opmærksom på hvorfor vi vandt: Mere end 93% af vores kolleger mener helt oprigtigt, at Louis Nielsen er et fremragende sted at arbejde.

Se film