hero-curve

Ønsker du en karriere inden for salg og service, men kunne du også godt tænke dig at gøre en forskel? Så bliv en del af danskernes fortrukne optikerkæde!

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.
Din hverdag i Louis Nielsen
En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning. Du vil blive en del af et stærkt og professionelt team, der har fokus på, at kundernes oplevelse er helt i top. 
Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn, idet du kommer til at gennemføre sundhedstjek, der kan opspore en række sygdomme længe før, de kan mærkes.
Du kommer på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil.
Det tilbyder vi dig
 • Grundig oplæring og introduktionsforløb
 • Som de eneste i branchen tilbyder vi dig vores helt egen skræddersyede salgsuddannelse på IBC Kolding, som klæder dig på til at kunne yde den bedste service for vores kunder
 • Et godt arbejdsmiljø i et team fyldt med godt humør og omsorg for hinanden, som står klar til at støtte dig igennem hele din uddannelse
 • Efter endt uddannelse er der rig mulighed for at blive hos Louis Nielsen og udvikle dig endnu mere – måske du en dag har lyst til at blive partner og medejer af din egen butik?
Endelig får du en attraktiv lønpakke som består af:
 • Løn svarende til kvalifikationer
 • Sundhedsforsikring
 • Favorabel personale- og familierabat
 • Deltagelse i branchens største firmafest og andre personalebegivenheder
Dine kompetencer
Det er vigtigt, at:
 • Du brænder for din faglige udvikling og har lyst til at levere kundeservice i topklasse
 • Du har en positiv og tillidsvækkende udstråling
 • Du har lyst til at gøre en forskel for andre
 • Du trives med en spændende hverdag i et travlt og professionelt miljø
 • Du har interesse for mode og personlig fremtoning.
Et af følgende uddannelseskrav skal være opfyldt for at kunne søge stillingen som salgselev:
 • EUX og HHX-elever har direkte adgang til elevpladsen
 • STX, HF og HTX-elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning detail
 • EUD og HG-elever med adgang til specialet.
Du skal vedlægge relevante eksamensbeviser med din ansøgning
Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, beder vi dig også vedlægge disse.
Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.
En af Danmarks bedste arbejdspladser
Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles. Hvert år spørger vi derfor vores medarbejdere, hvordan de har det. Vi er stolte af, at vi – baseret på vores kollegers egne udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser. 
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes
Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vinderhold!
Ansøg
Hvis du er klar til at komme med på vinderholdet, så søg via linket her på siden. 
Du skal vedlægge relevante eksamensbeviser med din ansøgning. Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, beder vi dig også vedlægge disse.
Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
#LI-DNI

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job? Du kan altid kontakte Hans Frandsen

Hans Frandsen

Om Louis Nielsen

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris.

Louis Nielsen er Danmarks Bedste Arbejdsplads for andet år i træk

Vi er utroligt stolte af at fortælle, at vi igen er blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2024. Førstepladsen siger næsten det hele selv, men vi vil alligevel gøre opmærksom på hvorfor vi vandt: Mere end 93% af vores kolleger mener helt oprigtigt, at Louis Nielsen er et fremragende sted at arbejde.

Se film