hero-curve


Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Hvad du kommer til at lave

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger. Elevstillingen er med ansættelse i de to Louis Nielsen butikker i henholdsvis Rosengårdcentret og i Bilka.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselev-uddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål.

Hvem du er?

Din funktion indeholder en stor grad af ansvar for egne beslutninger og frihed til at rådgive og vælge det bedste for kunden. Det er derfor afgørende, at du har talent for at give en god service, samt være imødekommende og tillidsvækkende i din omgang med kunder.

· Du brænder for din faglige udvikling og sublim kundeservice.

· Du udviser en positiv og tillidsvækkende udstråling.

· Du trives med en spændende hverdag i et travlt og professionelt miljø.

· Du har interesse for mode og personlig fremtoning.

Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone, hvor betydningen af gode oplevelser for både medarbejdere og kunder mærkes.

Hvis du har karrieredrømme og ambitioner om at blive Partner og medejer af din egen butik, kan dette også være en mulighed på sigt. En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer.

En af følgende uddannelseskrav skal være opfyldt for at søge:

· EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen

· STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning detail

· EUD og HG elever med adgang til specialet kan også søge elevpladsen

Du skal vedlægge relevante eksamensbeviser til din ansøgning.

Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse.

Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen opfordrer vi dig til at kontakte butikkens partner, og få lejlighed til at høre mere om de muligheder vi tilbyder dig. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Hvis du har karrieredrømme og ambitioner om at blive Partner og medejer af din egen butik, kan dette også være en mulighed på sigt. En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, opfordrer vi dig endelig til at kontakte butikkens partner og få lejlighed til at høre mere om de muligheder vi tilbyder dig. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer.

Fremtiden tegner sig således rigtig spændende, og vil du med på vinderholdet, skal du søge via linket her på siden.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi er Great Place to Work-certificeret!

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Coronavirus – Du er mere end velkommen til at sende os en ansøgning!

COVID-19 har forandret vores hverdag, men det behøver ikke stoppe dig og din karriere. Vores førsteprioritet er at passe godt på din og vores kollegers sundhed. Derfor vil nogle samtaler foregå enten i butik, over telefonen eller online. Men du kan trygt stole på, at vi er mindst ligeså venlige online, som vi er i virkeligheden.

Er det dig?
Fantastisk!

Lær os bedre at kende

I dag står Louis Nielsen for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og vi er dermed landets største optikerkæde. Men med en fortid som branchens “grimme ælling” har det krævet en usædvanlig indsats at nå dertil – en indsats, der bygger på medarbejderne og organisationens kultur.​ Centralt i kulturen står partnerskabet med de lokale butiksindehavere, der faciliterer et stærkt og oprigtigt engagement blandt medarbejderne. Pionerånd, kammeratskab, professionalisme og et ufravigeligt kundefokus; Det er værdierne, der skaber den særlige arbejdsglæde i Louis Nielsen, de store resultater og de afgørende landvindinger på den rejse, der skal gøre virksomheden til en førende sundhedsudbyder i Danmark.

Louis Nielsen har et fælles mål: at give flere adgang til bedre øjensundhed. Vi er en del af Specsavers og tilsammen udgør vi et team med over 30.000 partnere og medarbejdere, der betjener mere end 31 millioner kunder verden over.

Vi er stolte af, for andet år i træk (2019 og 2020), at være Great Place To Work certificeret.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Nick Krefeld

Udnyt dit fulde potentiale

Join Louis Nielsen
Tag mig tilbage til ledige jobs Ansvar Din profil
Se film