hero-curve

Brænder du for optikerfaget og for at formidle al din gode viden til andre?

Det tilbyder vi
I Talent Development afdelingen vil du arbejde med at skabe talenter inden for optikerfaget, hvor du får lov til at sætte rammen for den udvikling og læring, som hver dag er med til at passe på danskernes syn.
 
Du vil indtage en rolle, hvor du supporterer og eksekverer aktiviteter, der relaterer sig til vores ”Talent Journey” strategi. Vores ”Talent Journey” tager udgangspunkt i at tiltrække, rekruttere, udvikle og fastholde vores potentielle og nuværende optikere og salgsassistenter, så vi på bedst mulig vis kan understøtte vores butikker, partnere og kunder.  Dine opgaver kan blandt andet være at:
 • Identificere læringsbehov og læringsmål 
 • Sikre kvalificeret læringsindhold ved selv at udvikle materiale til vores digitale lærings-app, virtuelle online sessioner eller klasseundervisning
 • Koordinere og facilitere træning som virtual classroom, klasseundervisning eller in-store training.
Talent Development afdelingen er en del af vores Central Operations funktion, som består af en række funktioner, der alle støtter op omkring forretningens drift og udvikling. Her bliver du en del af et fagligt stærkt team med masser af dynamik, passion og engagement. Vi stræber hele tiden efter at være de bedste i alt, hvad vi gør. Vi passer på hinanden, og sætter pris på højt humør.
 
Hvordan vi onboarder dig i rollen
Vi vil selvfølgelig sikre os, at du bliver klædt godt på til din nye rolle. I løbet af din første tid vil du:
 • Blive introduceret til dit nye team – både Talent Development teamet og Central Operations teamet, men også resten af vores store Louis Nielsen team, som rummer både de øvrige funktioner på kontoret og butikkerne
 • Møde kollegaer fra vores support kontor i København samt kollegaer, som vi samarbejder med, fra andre markeder
 • Få en buddy, der hjælper med at få dig landet godt i din nye rolle og vores team
 • Få et godt indblik i Louis Nielsens måde at drive forretning på
 • Få et dybdegående kendskab til vores kundeveje og hvad er vigtigt for at give vores kunder den bedste og mest professionelle oplevelse
 • Lære vores produkter og ydelser at kende
 • Blive oplært i, hvordan Talent Development arbejder og ikke mindst samarbejder med øvrige funktioner for at supportere forretningen
 • Blive oplært i, hvordan vi udvikler træningsmaterialer og afholder træning for vores medarbejdere
Vi afstemmer forventninger hen ad vejen og sikrer os, at du får en rigtig god start.
Hvem er du?
Du kan være i starten af din karriere eller være erfaren – det vigtigste er, at du ønsker at prøve kræfter med andre typer udfordringer end du hidtil har haft. Dit åbne sind, dit høje energiniveau og din store motivation vil komme dig til gode i vores team og i det store Louis Nielsen team, som rummer både vores kollegaer på kontoret og i butikkerne. Derudover kigger vi efter følgende kvalifikationer:
 • Erfaring inden for optikerfaget – gerne indenfor detail
 • Uddannet optiker med højt fagligt niveau
 • Gode kommunikationskundskaber på dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt, hvor du evner at omsætte din viden
 • Befinder sig godt i et travlt og foranderligt miljø, og ikke bange for at fejle for derefter at tage ved lære 
 • Erfaring med undervisning og udvikling af træningsmaterialer er en fordel
 • Fortrolig med at stå overfor en stor gruppe og præsentere
 • Kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og troværdig – det er vigtigt, når du har direkte indflydelse på vores medarbejdere og i sidste ende vores kunder
 • Stort drive, elsker udfordringer og evner at arbejde selvstændigt i et travlt miljø
Fortvivl ikke, selvom du ikke har alt, hvad der er listet ovenfor – du vil naturligvis få den nødvendige støtte og udvikling til at hjælpe dig i din nye rolle.
 
Bliv den bedste udgave af dig selv
En af Louis Nielsens/Specsavers’ kerneværdier er at støtte vores medarbejdere til at blive den bedste udgave af sig selv – noget, som vi anser for at være helt afgørende for vores fremtidige succes. Vi er på en rejse for at passe på danskernes syn, og vi stræber efter at tilbyde den bedste uddannelse i branchen for at understøtte den højest mulige professionalisme over for vores kunder.
 
Danmarks bedste arbejdsplads
Medarbejderne er hjertet i Louis Nielsen, og derfor er et af vores største fokusområder, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som de gerne vil behandles. Hvert år spørger vi vores medarbejdere, hvordan de har det, og vi er stolte af, at vi – baseret på vores egne kollegers udsagn – er en af Danmarks bedste arbejdspladser. Dette er et resultat af en stor fælles indsats og nogle stærke værdier omkring det fællesskab, der hersker i Louis Nielsen.
Lær hvorfor vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes
Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen? Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev Louis Nielsen udstødt af branchen, da vi nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Dette er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.
I dag er Louis’ første butik blevet til 79 landet over med mere end 1000 kolleger. Vi står nu for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og vi er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og ved at sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed, så deres syn – den vel nok vigtigste sans – kan bevares. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for dette kan nemlig sagtens gå hånd i hånd med gode priser – vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores vindende hold!
Vi har travlt, men du får du al den støtte og support, du har brug for. Vi er en organisation med en afslappet og uformel atmosfære, og såfremt du har en veludviklet og humoristisk sans, vil du falde godt til hos os. Din passion for at ville udvikle dig selv samt være en del af et team skaber succes i denne rolle. Så selvom du ikke føler, du er 100 % spot on ud fra ovenstående, så ønsker vi stadig, at du ansøger, hvis du, som os, ser muligheden for et match. 
Louis Nielsen har siden 2005 været en del af verdens største familieejede optikerkoncern, Specsavers Group. I Specsavers er vi mere end 35000 dedikerede kolleger fordel over det meste af verden, der sammen arbejder for at give vores mere end 41 millioner kunder branchens bedste og mest professionelle oplevelser. 
Er du nysgerrig på at høre mere?
Så tag fat i os! Vi holder ferie på skift, men du kan kontakte:
 
rikke.nisted@louisnielsen.dk eller anita.nue@louisnielsen.dk med spørgsmål.
 
Vi vil gerne have vores nye kollega med ombord snarest muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag og senest d. 1. august 2024. Samtaler vil blive afholdt i starten af august.
#LI-CR1

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job? Du kan altid kontakte Senior Talent Manager, Rikke Nisted

Rikke Nisted
Senior Talent Manager

Om Louis Nielsen

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris.

Louis Nielsen er Danmarks Bedste Arbejdsplads for andet år i træk

Vi er utroligt stolte af at fortælle, at vi igen er blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2024. Førstepladsen siger næsten det hele selv, men vi vil alligevel gøre opmærksom på hvorfor vi vandt: Mere end 93% af vores kolleger mener helt oprigtigt, at Louis Nielsen er et fremragende sted at arbejde.

Se film