Det her er hvem vi er

Vi er ambitiøse, vi knokler, og vi forsøger altid at være de bedste

Det var med den ånd, Louis Nielsen gik ind på det danske marked. Det er også den ånd, som lå bag Doug og Mary Perkins idé med at grundlægge Specsavers i 1984. Det var derfor det perfekte match, da Specsavers overtog Louis Nielsen i 2005. Og det er stadig den ånd, der hersker i dag.

Selv efter så mange år er vi stadig en familieejet virksomhed. Vores kerneværdi følger det gamle princip om, at du skal være mod andre, som du ønsker, at de skal være mod dig, og det er med til at fastholde familiefølelsen i vores DNA. Det er den vigtigste del af vores kultur – det er den måde, vi er overfor hinanden og vores kunder: varme, venlige og uformelle.

Personlig udvikling for alle

Vores styrke er vores team. Derfor sørger vi for, at alle i organisationen får mulighed for at nå deres fulde potentiale, uanset hvad de vælger at arbejde med. Fra personlige udviklingsplaner til kurser. Fra overskudsdeling til pensionsordninger. Fra globale rejsemuligheder til de redskaber, du skal bruge i dit arbejde. Når du bliver ansat i en af vores butikker, begynder du på vores kursus “Førsteklasse”, hvor du lærer alt om øjensundhed. Og du kan lige så godt vænne dig til at få kager fra glade kunder! På vores supportkontorer tilbyder vi fleksible arbejdsmuligheder og organiserer sjove arrangementer som “Kom i din grimmeste julesweater-dag”.

Uanset din stilling vil du blive opfordret til og hjulpet med at opfylde dit potentiale, tage ansvar for dit arbejde og have det sjovt undervejs.

Balancen mellem arbejde og privatliv

Vores medarbejdere trives med det hektiske miljø i detailbranchen og er ikke bange for at tage chancer. Uden deres drive og ekspertise ville vi ikke være der, hvor vi er i dag.

Derfor arbejder vi altid på at forbedre den måde, vi gør tingene på, og gøre Louis Nielsen til en endnu bedre arbejdsplads. Vi sørger f.eks. for, at folk kan få den helt rigtige balance mellem arbejde og privatliv, og vi holder nogle sjove fester for at fejre alt det hårde arbejde.

Vi vil være de bedste!

Konkurrence og fejring er to sider af samme sag hos Louis Nielsen. Hvis du bliver en del af familien, bliver du en del af et team med ægte vindermentalitet. Vi giver ikke op, før vi har nået vores mål.

Det er det, der har fået os til det sted, hvor vi er i dag – vores mål er at gøre en positiv forskel ved at give alle adgang til øjensundhed.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film