Det her er, hvad vi lever for

#ThisIsLouisNielsen

Louis Nielsen bygger på ideen om, at alle skal have råd til briller og have adgang til optikerservice af bedste kvalitet. Gennem årene har vi altid set på verden omkring os for at finde inspiration til, hvordan vi kan forme fremtidens optikerservice. Om det er ved at arbejde tæt sammen med praktiserende læger og øjenlæger eller ved at tilbyde mere avancerede undersøgelser i vores butikker. Ikke desto mindre er vi vokset, men vi har aldrig tabt fokus fra vores formål; netop formålet om, at gøre bedre øjensundhed tilgængelig for alle..

Det her er, hvad der driver os

Vi gør en positiv forskel for alle

Her er vores løfte

Gennem empati og ekspertise hjælper vi folk med at se godt – se godt ud – og føle de har taget det bedste valg

Vores værdier

Det, der driver os og det, vi lover, hænger sammen med vores overordnet kerneværdi: Vi vil behandle andre, som vi selv ønsker at blive behandlet. Ligegyldigt om det drejer sig om, hvordan vi forsøger at overgå kundeforventninger til kvaliteten af vores services, hvordan vi engagerer os i at støtte vores medarbejdere til at blive bedre sammen eller hvordan vi sørger for lige muligheder til alle – uanset forskelligheder, husker vi at behandle alle, som vi selv ønsker at blive behandlet.

Vi ved, at med vores dygtige medarbejdere kan vi med sikkerhed nå vores mål om at gøre optikerservice tilgængeligt for alle. Dette er ikke et simpelt mål, men med vores værdier som rettesnor, skal vi nok nå det.

Vores kunder

Vi er der altid for vores kunder, de kommer i første række og vi yder en ekstra indsats for dem. Vi tror på, at vi kan gøre en positiv forskel på folks livskvalitet.

“Vi gør vores bedste for at gøre vores kunder glade. Det er en del af vores kultur, personlighed og atmosfære – og vi er stolte af det.”
– Butiksmedarbejder

Vores medarbejdere

Gennem løbende investering i vores medarbejdere, butikker og infrastruktur sikrer vi, at vores butikker har den bedst mulige support.

“Det unikke ved Louis Nielsen er, at du altid arbejder på at blive endnu bedre og lærer nyt, idet der konstant er udvikling, både for optikere og optikerassistenter”.
– Optisk partner

Partnerskab

Vi giver vores butikspartnere klare strategiske anvisninger og den bedste support, så de kan levere den allerbedste service til vores kunder.

“For tre år siden besluttede jeg mig for at blive butikspartner, og her hjalp Louis Nielsen mig med at blive det. Det er noget af det smukke ved den her arbejdsplads- de hjælper ikke kun med de små ting, men også med de store.”
– Optisk partner

Lokalsamfundet

Vi ændrer liv til det bedre – ikke kun i vore egne lokalsamfund, men også dem længere borte. For os er det helt afgørende, at vi giver noget tilbage til de lokalmiljøer, vi arbejder i.

“Vi støtter mange velgørenhedsorganisationer, for eksempel børneorganisationer, hvor underprivilegerede børn, får briller. Det gør mig stolt at se dem smile.”
– Kontormedarbejder

Resultater

Vi fejrer vores succeser, men vi hviler ikke på laurbærrene – og vi tænker aldrig, at vi er nået til vejs ende.

“Ambitionerne er ikke blevet mindre på trods af Louis Nielsens store succes. Vi ønsker at forme branchen ved at forblive nummer 1.”
– Butiksmedarbejder

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film