hero-curve


Er du en erfaren økonom med god forretningsforståelse, og som er god på å bygge relasjoner og verdsetter å gjøre hverandre gode? Har du lyst til å være med på en spennende reise, i en global organisasjon som er opptatt av deg og din utvikling? Da bør du fortsette å lese og lære mer om den ledige stillingen som Business Controller hos Specsavers Norge.
Som Business Controller i Specsavers vil du ha en betydelig rolle i vår finansavdeling, hvor dine samarbeidsevner vil verdsettes høyt. Du vil passe godt inn i rollen hvis du trives med et høyt tempo, varierte og spennende arbeidsoppgaver, og ikke minst, at du evner å se det store bildet.
Du vil bli en del av et team på tre Business Controllers, og vil få ansvar for din egen region. Stillingen rapporterer til Finance Manager, Veronica Hansen Bjanger.
Dine arbeidsoppgaver
 • Være ansvarlig for finansiell støtte i egen region og jobbe tett med regionsjef og butikkeiere.
 • Forecasting, budsjettering og prognoser.
 • Utarbeide KPI- og finansielle analyser og rapporter for å gi verdiskapende støtte til både selskapet og butikkeiere.
 • Utarbeide målstyringsrapporter og ad hoc-analyser.
 • Være ansvarlig for økonomiveiledning av regionsjefer og butikkeiere.
 • Due diligence ved konvertering fra franchise til egeneide butikker.
 • Delta i måneds- og årsavslutning.
 • Bistå i prosjekter og ad hoc-oppgaver.

Bli en del av finansavdelingen hos Specsavers
Vi setter teamet og retningen, noe som gjør rollen ekstra spennende. Teamet består av medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring, noe som gjør at det er mye kompetanse å dra nytte av. Vi som et team er opptatt av at vi gjør ting sammen, at alle skal få bruke og dele sin kompetanse, og ikke minst, opptatt av at vi bistår organisasjonen på best mulig måte for å gi den støtten de trenger.
Vi er en skikkelig fin og kompetent gjeng som har det bra sammen på jobb. Vi har kommet godt i gang med styringsverktøy, noe vi skal bli enda bedre på i tiden som kommer for å sørge for at prosessene er så effektive og gode som mulig. Specsavers er på en spennende og viktig reise for å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle, og vi som finansteam er også en viktig bidragsyter inn i dette.
#ThisIsSpecsavers
Vi har hatt en fantastisk utvikling fra vår spede begynnelse til der vi er i dag. Vi har stadig utfordret oss selv, alt for å komme nærmere målet vårt: å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle.
I dag er Specsavers verdens største privateide optikerkjede med butikker og kontorer i 11 land. Våre 37 000 engasjerte medarbeidere jobber sammen hver dag for å tilby øye- og hørselstjenester til over 38 millioner kunder verden over.
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder. Vi har 85 butikker fordelt over hele Norge. Besøk join.specsavers.com for å lære mer om mulighetene dine hos Specsavers.

Dette er et great place to work
Her i Specsavers er vi svært opptatt av at alle skal ha like muligheter til å utvikle seg, uansett hva målet deres er. Det er fordi vi alle er forskjellige – akkurat som kundene våre. Vi behandler alle rettferdig. Vi skaper et miljø der alle kan være den de er. Det er alle vi som jobber her som gjør Specsavers til et enda bedre sted å jobbe.


Er du vår nye kollega?
For å lykkes i stillingen må du være fremoverlent, strukturert og analytisk. Vi ser gjerne at du er initiativrik, fleksibel og løsningsorientert. Du må evne å jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre. Å være Business Controller i Specsavers innebærer at man har en bred kontaktflate i organisasjonen. At du er serviceinnstilt, kundeorientert og har lett for å komme i kontakt med mennesker, er derfor viktige egenskaper i rollen.
Vi ser etter deg som har følgende kvalifikasjoner:
 • Høyere økonomisk utdannelse.
 • Minimum 2-3 års erfaring fra controlling, revisjon eller lignende.
 • Sterk interesse og solid forståelse for økonomi og regnskap.
 • Erfaren bruker i Excel og generelt god systemkompetanse.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.
 • Erfaring med bruk av Power-BI eller interesse for dette er en fordel
 • Erfaring fra retail er en fordel.

Hva kan vi tilby?
I rollen som Business Controller vil du bli en del av en engasjert, hyggelig og kompetent økonomiavdeling. Du vil samarbeide tett med dedikerte kolleger, hvor åpen og ærlig dialog bidrar til gjensidig utvikling på en arbeidsplass med en sterk, unik familiekultur.
I tillegg til dette tilbyr vi deg:
 • Personlig og faglig utvikling, hvor du blant annet får tilgang til en opplæringsportal med mange digitale kurs, individuell utviklingsplan med fokus på din utvikling og ambisjoner og løpende samtaler med din leder satt i system.
 • En lønnspakke med gode pensjons- og forsikringsordninger, ekstra fridager og andre goder.
 • God kaffe, latter, gode samtaler, fredagskos og en felles god lunsj. Alt dette i freshe og nye lokaler i Oslo sentrum.
 • En arbeidsplass som setter arbeidsmiljø og kultur høyt i fokus, og der vi bryr oss om hverandre.

Virker dette interessant?
Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter rett person som kan tiltre så snart som mulig, så send din CV og søknad i dag og du hører fra oss innen kort tid. Ved spørsmål kan du kontakte Finance Manager, Veronica Hansen Bjanger på e-post: veronica.bjanger@specsavers.com.
Vi vil vurdere og invitere til intervju fortløpende.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

Is this you?
Great!

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film