hero-curve


Er du strukturert med stor gjennomføringskraft og trives med et høyt tempo og spennende oppgaver? Ønsker du å jobbe i en fremoverlent og spennende organisasjon?
Da er dette kanskje jobben for deg, for nå leter vi etter en analytisk, forretningsorientert og fremoverlent Business Controller. Du vil bli en del av et controllerteam på tre, og vil få ansvar for din egen region. Stillingen rapporterer til Finance Manager.

Dine arbeidsoppgaver

 • Være ansvarlig for finansiell støtte i egen region og jobbe tett med regionsjef og butikkeiere
 • Forecasting, budsjettering og prognoser
 • Utarbeide KPI- og finansielle analyser og rapporter for å gi verdiskapende støtte til både selskapet og partnere
 • Utarbeide målstyringsrapporter og ad hoc-analyser
 • Være ansvarlig for økonomiveiledning av regionsjefer og franchisetagere
 • Due diligence ved konvertering fra franchise til egeneide butikker
 • Delta i måneds- og årsavslutning
 • Prosjekter og ad hoc
 • God systemkompetanse
Hvem er du?

For å lykkes i stillingen må du være fremoverlent, strukturert og analytisk. Du må også være initiativrik, fleksibel og løsningsorientert. Du må evne å jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre. Å være Business Controller i Specsavers innebærer at man har en bred kontaktflate i organisasjonen, og det at du er serviceinnstilt, kundeorientert og har lett for å komme i kontakt med mennesker er derfor viktige egenskaper i rollen.

Ønskede kvalifikasjoner:
 • Høyere økonomisk utdannelse
 • Minimum 2-5 års erfaring fra controlling, revisjon e.l.
 • God økonomi- og regnskapsforståelse
 • Erfaring fra varehandel er en fordel
 • Meget gode ferdigheter i Excel og generelt god systemkompetanse. Power BI er en fordel.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
Hva kan vi tilby?

Til den rette kandidaten kan selskapet tilby en utfordrende, ansvarsfull og sentral stilling i et internasjonalt konsern i vekst. Du vil bli en del av en engasjert, hyggelig og kompetent økonomiavdeling hvor det vil være store muligheter for faglig så vel som personlig utvikling.

Specsavers er på en spennende og viktig reise for å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle. Vi tilbyr deg en morsom og utfordrende hverdag samt karriere i et selskap med suksess og ambisjoner. Hos oss vil du samarbeide tett med dedikerte kolleger, hvor åpen og ærlig dialog bidrar til gjensidig utvikling på en arbeidsplass med en sterk, unik familiekultur. I tillegg til personlig og faglig utvikling tilbyr vi en lønnspakke med gode forsikringsordninger.
Er dette noe for deg? Kjempebra!

Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter rett person som kan tiltre så snart som mulig, så send din CV og søknad i dag og du hører fra oss innen kort tid. Ved spørsmål kan du kontakte Head of Finance, Jan-Kristian Bjerke, på telefon +47 415 51 364. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

#ThisIsSpecsavers

Vi har hatt en fantastisk utvikling fra vår spede begynnelse til der vi er i dag. Vi har stadig utfordret oss selv, alt for å komme nærmere målet vårt: å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle.

I dag er Specsavers verdens største privateide optikerkjede med butikker og kontorer i ti land. Våre 37 000 engasjerte medarbeidere jobber sammen hver dag for å tilby øye- og hørselstjenester til over 38 millioner kunder verden over.
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder. Vi har 85 butikker fordelt over hele Norge. Besøk join.specsavers.com for å lære mer om mulighetene dine hos Specsavers.
Dette er et Great Place to Work

Vi her i Specsavers er svært opptatt av alle skal ha like muligheter til å utvikle seg, uansett hva målet deres er. Det er fordi vi alle er forskjellige – akkurat som kundene våre. Vi behandler alle rettferdig. Vi skaper et miljø der alle kan være den de er. Det er alle vi som jobber her som gjør Specsavers til et enda bedre sted å jobbe.

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Head of Finance, Jan-Kristian Bjerke

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film