hero-curve


Ben jij een ervaren audicien op zoek naar je volgende uitdaging? Ben jij een echte relatie bouwer en krijg je energie van het coachen en begeleiden van collega’s. Als jij een vervolgstap wil maken in jouw carriere bij een informeel, internationaal en profesioneel team van leuke collega’s dan hebben wij een gave plek voor jou. Specsavers blijft groeien en ter versterking van het Professional Advancement team zijn we opzoek naar een Clinical Performance Consultant.  
Wat wij bieden:
 • Onderdeel zijn van een internationaal recruitment en employer branding team met vriendelijke, slimme en gepassioneerde mensen
 • Een warm welkom bij ’s werelds grootste familie optiekketen met een uniek familiegevoel
 • Een salarispakket dat overeenkomt met jouw kwalificaties, een pensioenregeling, ziektekostenverzekering, gratis oogzorgvouchers en een gratis abonnement op Headspace – ons well-being platform
 • Continue ontwikkeling in je rol met gratis toegang tot veel online leeraanbiedingen, maandelijkse boeiende gesprekken met je manager, een individueel persoonlijk ontwikkelingsplan dat aansluit bij je talent en ambities, en veel ruimte voor verantwoordelijkheid!
Wat ga je doen?
 • In samenspraak met je collega’s van het retail team ondersteun jij onze partners en audiciens op het gebied van kwaliteit en commercialiteit
 • Jij ben de expert op het gebied van de klantenreis en coacht onze audiciens om het beste uit hunzelf en de business te kunnen halen
 • Je voert de interne kwaliteitsaudits uit en ondersteunt de partners en audiciens bij verbetertrajecten
 • Je begeleid nieuwe audiciens gedurende hun inwerktraject zodat ze vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen in onze winkels. 
In deze rol ben je een belangrijk onderdeel van ons support team. We helpen en ondersteunen onze partners in het behalen van successen; het is onze gezamenlijke uitdaging om de kwaliteit en klanttevredenheid van Specsavers op een uitmuntend niveau te houden. 
Wat breng je mee?
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als gediplomeerd StAr Audicien 
 • Passie in het coachen en begeleiden van collega’s 
 • Op basis van cijfers kun jij goed de vertaling maken naar de praktijk en een plan opstellen om zaken te verbeteren
 • Sterke communicatie en stakeholdermanagement vaardigheden op verschillende niveaus en met meerdere belangen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Zie jij het voor je? Solliciteer vandaag nog!
Solliciteren kan makkelijk door je CV via de onderstaande knop achter te laten. Het meesturen van een sollicitatiebrief is optioneel –  wij zien liever jouw contactgegevens in onze inbox, zodat wij met elkaar in gesprek kunnen gaan dan dat we jouw tijd in beslag nemen met het opstellen van een brief. Twijfel niet, maar laat gewoon van je horen! 
Als je meer wilt weten over het fantastische team van collega’s met wie jij zou kunnen gaan samenwerken, of wat we samen als familiebedrijf willen bereiken, kijk dan snel verder op onze pagina’s Dit is wie we zijn (This is who we are) en Dit is wat we doen (This is what we do).

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

 

Covid-19

Covid-19 has turned our world upside down, but that shouldn’t stop your career. Rest assured that our priority is to keep you and our colleagues safe. This could mean that interviews take place in an office, by phone or video. No worries, we’re just as friendly online as we are in real life. 

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Professional Advancement Manager, Audiology, Esther Noord

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film