hero-curve


Är du optiker och en duktig kliniker med några års erfarenhet? Brinner du för kliniskt arbete i kombination med ett starkt kommersiellt tänk för att ge kunden bästa möjliga upplevelse i butik? Då kan du vara vår nya kollega!

Vi söker nu en Clinical Performance Consultant, eller CPC som det kallas hos oss, som vill vara med på Specsavers resa in i framtiden. Optikbranschen förändras snabbt och utvecklingen går mot att erbjuda mer avancerade undersökningar och utökat samarbete med ögonsjukvården.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med start så snart som möjligt.

Vad gör en CPC hos Specsavers?
Som CPC ansvarar du för utveckling och effektivisering av den kliniska delen i Specsavers butiker. Du kommer att arbeta tillsammans med butikspartners, optiker och övrig personal för att säkerställa att vi konsekvent levererar en förstklassig och effektiv klinisk service till våra kunder. Du kommer också att vara en nyckelspelare vid lansering av nya undersökningsmetoder och ny teknologi. En viktig del i rollen är att tillhandahålla överlägsen kundservice till både interna kollegor och externa kunder och du kommer att ha ett nära samarbete med vårt Retailteam och våra utbildningsansvariga.

Andra uppgifter:
  • Utveckling av kapaciteten och kompetensen hos våra optiker och butiksteam med hjälp av butiksbesök, workshops och andra utbildningsinitiativ.
  • Leda och genomföra olika kliniska utbildnings- och retailprojekt
  • Utbildning och coachning av butikernas medarbetare
  • Identifiera utbildningsbehov i samarbete med vår utbildningsavdelning 

Ett gott samarbete med andra avdelningar som t.ex.  Produkt, Retail, Talent, PR och Marknad är oerhört viktigt för ett gott resultat, samt för att kunna introducera och stötta utrullning av nya koncept och initiativ i butikerna på bästa sätt.
Hur kommer du att lyckas som CPC?
Du är en person som trivs med att alltid vara på språng! Detta är ett jobb som kräver en hel del resande och du kan förvänta dig ca 1-3 resdagar/vecka och 1-2 övernattningar/v. I perioder kan det bli aktuellt med mer resande och andra perioder utgår man helt eller delvis från hemmet eller kontoret, allt efter behov. Tjänsten utgår från Göteborg och Stockholm men även andra orter kan diskuteras. Du gillar att arbeta med många projekt parallellt och du kommer bra överens med alla typer av människor. Du ser möjligheter i varje utmaning och är bra på att kommunicera, sälja in koncept och motivera till förändring. I rollen krävs en förmåga att prioritera och driva sitt egna arbete och du är en person som arbetar produktivt och strukturerat, både i samarbete med andra och på egen hand. En positiv attityd och en vilja att ständigt utveckla finns hos dig och sist men inte minst så brinner du för det kliniska arbetet i kombination med ett starkt kommersiellt tänk.

Vad önskar vi från dig?
Du är legitimerad optiker med högre klinisk utbildning som diagnostisk optometri, magisterexamen i optometri eller masterexamen i klinisk optometri. Det är önskvärt att du har minst 3-5 års erfarenhet av en liknande roll, har du dessutom arbetat i en klinisk verksamhet som ögonmottagning eller liknande är det ett stort plus.  God skriftlig och muntlig kommunikation, både på engelska och svenska är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med coaching som verktyg är önskvärt. Då du kommer att köra mycket bil i tjänsten är körkort ett krav.

Varför Specsavers?
Hos oss hittar du en engagerad och entusiastisk personalstyrka, som ständigt arbetar för att göra Specsavers till kundens val av optikerkedja. Vi stävar efter att ligga i den absoluta framkanten avseende vårt kliniska erbjudande till kunden. Vi är en internationell kedja med goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor där vi brinner för det vi gör. i Specsavers lever vi våra värderingar, och behandlar andra som vi själva vill bli behandlade. 
Passar du in på beskrivningen ovan så ser vi mycket fram emot din ansökan snarast. Vi kommer löpande att ta emot ansökningar och göra intervjuer. 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Professional Advancement, Erik Ryderberg på erik.ryderberg@specsavers.com eller 0725-038855.

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Head of Professional Advancement, Erik Ryderberg

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film