hero-curve


Heb jij affiniteit met zorgverzekeringen en het beheren van de administratieve kant van het audiciensbedrijf? Als jij een vervolgstap wilt maken in jouw carrière bij een informeel, internationaal en professioneel team van leuke collega’s dan hebben wij een gave werkplek voor jou. Specsavers blijft groeien en ter versterking van het Horen Support team zijn we opzoek naar een Hearing Support Administrator.  
Wat wij bieden:
 • Een warm welkom bij ’s werelds grootste familie optiek- en audiciensketen met een uniek familiegevoel
 • Een salarispakket dat overeenkomt met jouw kwalificaties, een pensioenregeling, een gratis oogzorgvoucher en een gratis abonnement op Headspace – ons wellbeing platform
 • Continue ontwikkeling in je rol met gratis toegang tot veel online leeraanbiedingen en een individueel persoonlijk ontwikkelingsplan 
Wat ga je doen?
 • Je werkt samen met de audiciens, de zorgverzekeraars en onze service provider Infomedics om claims betaald te krijgen
 • Je bent de expert op het gebied van het oplossen van afwijzingen van zorgverzekeraars
 • Je verzorgt trainingen voor onze winkelteams en audiciens met betrekking tot het werken met het Infomedics portaal
 • Je ondersteunt bij vragen vanuit zorgverzekeraars
 • Je beheert interne tools als de ZV-tool en levert support aan audiciens bij het werken met ons kassasysteem Acousoft
In deze rol ben je een belangrijk onderdeel van ons support team. We helpen en ondersteunen onze partners in het behalen van successen; het is onze gezamenlijke uitdaging om de kwaliteit en klanttevredenheid van Specsavers op een uitmuntend niveau te houden. 
Wat breng je mee?
 • Je hebt enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in een ondersteunende rol bij audiciens of opticiens bedrijven of winkels
 • Servicegerichte en nauwgezet werken, flexibiliteit en goede communicatie skills
 • Stressbestendingheid en humor 
Zie jij het voor je? Solliciteer vandaag nog!
Solliciteren kan makkelijk door je CV te sturen aan marc.vandooren@specsavers.com
Het meesturen van een sollicitatiebrief is optioneel –  wij zien liever jouw contactgegevens in onze inbox, zodat wij met elkaar in gesprek kunnen gaan dan dat we jouw tijd in beslag nemen met het opstellen van een brief. Twijfel niet, maar laat gewoon van je horen! 
Als je meer wilt weten over het fantastische team van collega’s met wie jij zou kunnen gaan samenwerken, of wat we samen als familiebedrijf willen bereiken, neem dan contact op met Marc van Dooren (Head of Finance) via 06 297 31 577.

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Head of Finance NLD, Marc van Dooren

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film