hero-curve


Er du en erfaren kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent som brenner for å engasjere målgruppen, har en stødig penn, et strukturert hode og et sylskarpt øye for godt innhold? 
Da håper jeg du leser videre for nå leter vi etter kommunikasjonsrådgiver som skal være med å løfte intern kommunikasjonen til 
Specsavers i Norge. 
Dine oppgaver
Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å:
  • Produsere innhold (tekst, bilde, video) som når og engasjerer alle våre rundt 700 medarbeidere i Specsavers Norge.
  • Bistå med å tilrettelegge for god kommunikasjonsflyt mellom hovedkontoret og alle våre 83 butikker gjennom god planlegging og gjennomføring både fysisk (seminar og konferanser) og digitalt (webcast).
  • Bistå med gode kommunikasjons-tips-og-triks for organisasjonen.
Du vil rapportere til vår Communications Manager og skal være en del av kommunikasjonsteamet, men du vil også jobbe bredt mot resten av organisasjonen. 
Hvem er du?

Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen under, så er du på god vei til å kunne finne din plass i teamet:
  • Du har erfaring med innholdsproduksjon (filme, ta gode bilder, redigere) med Adobe-pakken.
  • Du skriver godt og journalistisk på både norsk og engelsk.
  • Du er strukturert, serviceorientert, imøtekommende og opptatt av å levere høy kvalitet.
Hva kan vi tilby?

Specsavers er på en reise for å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle. Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende hverdag og karriere i et selskap med suksess og ambisjoner. Du vil samarbeide tett med dedikerte kolleger, hvor åpen og ærlig dialog bidrar til gjensidig utvikling på en arbeidsplass med en sterk, unik familiekultur. I tillegg til personlig og faglig utvikling tilbyr vi en lønnspakke som svarer til dine kvalifikasjoner, med pensjonsordning, helseforsikring og andre ytelser.
Er dette noe for deg? Kjempebra!

Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter rett person som kan tiltre så snart som mulig, så send din CV og søknad i dag og du hører fra oss innen kort tid.
Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte vår Communication Manager Andreas Kjelstrup på e-post andreas.kjelstrup@specsavers.com. 
#ThisIsSpecsavers

Vi har hatt en fantastisk utvikling fra vår spede begynnelse til der vi er i dag. Vi har stadig utfordret oss selv, alt for å komme nærmere målet vårt: å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle.
I dag er Specsavers verdens største privateide optikerkjede med butikker og kontorer i ti land. Våre 37 000 engasjerte medarbeidere jobber sammen hver dag for å tilby øye- og hørselstjenester til over 38 millioner kunder verden over.
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder. Vi har 83 butikker fordelt over hele Norge.
Besøk join.specsavers.com for å lære mer om mulighetene dine hos Specsavers. 

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

 

Covid-19

Covid-19 has turned our world upside down, but that shouldn’t stop your career. Rest assured that our priority is to keep you and our colleagues safe. This could mean that interviews take place in an office, by phone or video. No worries, we’re just as friendly online as we are in real life. 

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Communication Manager Andreas Kjelstrup

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film