hero-curve


Ben je op zoek naar een functie waarin je zowel je marketingkennis
als je gevoel voor commercie kunt inzetten? Waarmee je bovendien onderdeel bent van een maatschappelijke missie om betaalbare oogzorg voor iedereen toegankelijk te maken? 
Dan is dit de baan voor jou!

Wat kun je verwachten?
 • Je wordt onderdeel van een internationaal team van gepassioneerde collega’s ;
 • Je kunt op jouw manier bijdragen aan de missie van Specsavers om goede oog- en hoorzorg betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen;
 • Je leert veel over jezelf door middel van (online) trainingen, maandelijkse Great Conversations, een persoonlijk ontwikkelplan afgestemd op je talenten en ambities en je krijgt ook nog eens veel verantwoordelijkheid;
 • Een positieve sfeer, lekkere koffie, humor en gezelligheid en nog veel meer!

Wat verwachten we van jou?
In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van marketingplannen met als doel lokale groei, in nauwe samenwerking met ons Retail team en de winkelpartners. Dit houdt in:
 • plannen en uitvoeren van lokale marketingcommunicatie en -activiteiten, via offline en online kanalen
 • evalueren van resultaten
 • delen van successen en ervaringen binnen de organisatie

Je wordt onderdeel van het Marketing Optiek team in Nederland, dat in totaal bestaat uit 4 personen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor effectieve marketingcommunicatie voor alle winkels en voor de contactlenzen webshop. 
Je spreekt de collega’s in de winkels dagelijks. Ook heb je regelmatig contact met je counterparts in de andere landen die deel uitmaken van onze Noord-Europese regio (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland). 


Wat vragen we?
 • Marketing opleiding en/of ervaring
 • Vloeiend in Nederlands en goede communicatievaardigheden, je hebt daarnaast geen moeite om je uit te drukken in het Engels
 • Pro-actieve en hands on mentaliteit

Daarnaast helpt het als je :
 • Gevoel hebt voor commercie
 • Oog voor detail hebt

Dit is waarom je zou moeten solliciteren volgens het team!

‘Dit is de unieke mogelijkheid om je marketingkennis te combineren met ondernemerschap
in een wereldwijde familieonderneming met een duidelijke missie om het verschil te maken’

Is dit waar je energie van krijgt? 
Stuur dan meteen je CV via de button hieronder. Een motivatiebrief toevoegen mag, maar is niet nodig. We zien je reactie gewoon graag snel tegemoet.
Wanneer je toch eerst nog iets meer wilt weten over de vacature en over onze organisatie en waar we met z’n allen naar streven, ga dan naar deze pagina’s Dit is wie we zijn en Dit is wat we doen.

Kom ook werken bij Europe’s Best Workplaces
Wist je dat we op de lijst staan van Europe’s Best Workplaces? Werken bij Specsavers betekent werken bij de beste Retailer in Europa, waar familiewaarden en kennis op het gebied van oog- en hoorzorg bovenaan de agenda staan. Ga naar LinkedIn om een idee te krijgen van onze cultuur!

Contact
Heb je vragen of wil je gewoon meer weten over de functie? Aarzel niet om te bellen met Truusje Wijsman op telefoonnummer 0631786457.

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Head of Marketing, Truusje Wijsman

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film