hero-curve


Er du en erfaren rekrutterer som er god på relasjonsbygging og forstår viktigheten av en god kandidatopplevelse? Da kan dette være en rolle for deg. 

Dine oppgaver:  

Som vår nye rekrutterer vil du jobbe med rekruttering av optikere og partnere/ ledere til våre butikker. Dette innebærer search, screening og valg av kandidater i samarbeid med vår Recruitment Manager.  I denne rollen skal du ha kontakt med et bredt spekter av både interne og eksterne kandidater for nåværende og potensielt fremtidige ledige stillinger. Du skal blant annet: 
  • Sammen med resten av rekrutteringsteamet og våre partnere jobbe med å sikre pipeline med gode optiker- og partnerkandidater for våre butikker over hele landet 
  • Være kontaktperson når det gjelder rekruttering for våre butikker i Norge 
  • I samarbeid med Recruitment Manager drive og koordinere rekrutterings- eller employer branding arrangementer
  • Samarbeide med dine kollegaer for å utvikle effektive rekrutteringsprosesser med gode kandidatopplevelser og ansettelser av topp kvalitet. 
Du vil bli en del av vårt erfarne Nordeuropeiske rekrutteringsteam, som alltid hjelper og støtter hverandre samt deler beste praksis. Vi er et engasjert team som har det gøy sammen, representerer den fine familiekulturen i Specsavers og er opptatt av å skape et godt arbeidssted og opplevelse for alle, både våre kollegaer og potensielle kandidater.  
Hvem er du? 

Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen under, så er du på god vei til å kunne finne din plass i teamet:
  • Du har erfaring som rekrutterer, gjerne fra franchise- og partnerrekruttering 
  • Du har gode samarbeidsevner og er en god relasjonsbygger som kan kommunisere effektivt med diverse interessenter 
  • Du er selvstendig og er en pådriver
  • Du har sterke planleggings- og forhandlingsevner
Hva kan vi tilby?

Specsavers er på en reise for å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle. Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende hverdag og karriere i et selskap med suksess og ambisjoner. Du vil samarbeide tett med dedikerte kolleger, hvor åpen og ærlig dialog bidrar til gjensidig utvikling på en arbeidsplass med en sterk, unik familiekultur. I tillegg til personlig og faglig utvikling tilbyr vi en lønnspakke som svarer til dine kvalifikasjoner, med pensjonsordning, helseforsikring og andre ytelser.
Vi er et Great Place to Work! 

Specsavers er en arbeidsgiver med like muligheter for alle. Vi er alle forskjellige, akkurat som våre kunder som vi hjelper hver dag. Vi behandler folk rettferdig, skaper et miljø som respekterer og verdsetter forskjeller og anerkjenner rollen vi alle sammen spiller for å gjøre Specsavers til et enda bedre sted å jobbe.
Er dette noe for deg? Kjempebra!

Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter rett person som kan tiltre så snart som mulig, så send din CV og søknad i dag og du hører fra oss innen kort tid.
Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte vår Recruitment Manager Jennifer Eriksson på e-post jennifer.eriksson@specsavers.com. 
#ThisIsSpecsavers

Vi har hatt en fantastisk utvikling fra vår spede begynnelse til der vi er i dag. Vi har stadig utfordret oss selv, alt for å komme nærmere målet vårt: å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle.
I dag er Specsavers verdens største privateide optikerkjede med butikker og kontorer i ti land. Våre 37 000 engasjerte medarbeidere jobber sammen hver dag for å tilby øye- og hørselstjenester til over 38 millioner kunder verden over.
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder. Vi har 83 butikker fordelt over hele Norge.
Besøk join.specsavers.com for å lære mer om mulighetene dine hos Specsavers. 

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

 

Covid-19

Covid-19 has turned our world upside down, but that shouldn’t stop your career. Rest assured that our priority is to keep you and our colleagues safe. This could mean that interviews take place in an office, by phone or video. No worries, we’re just as friendly online as we are in real life. 

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Head of Recruitment NE, Dorte Vølund Philipson

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film