hero-curve


Ønsker du å jobbe i et profesjonelt, men uformelt og inkluderende arbeidsmiljø? Da har vi en spennende stilling til deg som Teknisk Prosjektleder.

Dine oppgaver
Som Teknisk prosjektleder vil du lede prosjekter rundt etablerte og nye butikker over hele landet. Du skal koordinere montører, entreprenører og nøkkelpersoner i selskapet, samt håndtere all slags dokumentasjon fra oppstart til sluttlevert prosjekt. Dersom du i tillegg liker administrasjonsarbeid, kommer du til å trives i jobben hos oss!

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å:

 • Administrere eksterne entreprenører og montører
 • Sikre at Specsavers konsept og merkevarestandarder er i samsvar med design- og spesifikasjonsmanualer
 • Strukturere, gjennomføre, kvalitetssikre og dokumentere prosjekter fra A til Å innenfor gitte tidsfrister og budsjetter
 • Holde interessenter oppdatert med prosjektfremgang og kostnadsrapporter før og etter hvert prosjekt
 • Sørge for at “bygde” endringer kommuniseres til designteamet for å sikre at en komplett og nøyaktig oversikt opprettholdes
 • Anbefale forbedringer av standardspesifikasjoner og byggeskikk

Du vil rapportere til Business Development Manager og skal være en del av Business Development team, men du vil også være i kontakt med et bredt spekter av interne og eksterne interessenter.
Å bli med i Business Development teamet betyr å bli med i et travelt team der ingen dager er like og oppgavene dine vil variere, avhengig av stadier i prosjektene og butikkene.

Hvem er du?
Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen under, så er du på god vei til å kunne finne din plass i teamet:

 • Erfaring med ledelse av bygg- og butikkmonteringsprosjekter
 • Kunnskap om gjeldende lovverk (norske bygg- og sikkerhetsforskrifter)
 • Erfaren bruker av Microsoft Office-programmer
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk
 • Mulighet til å reise hvor som helst i landet på ukentlig basis
 • Svært høy grad av gjennomføringsevne og øye for kvalitet og detaljer
 • Evne til å tenke utenfor boksen og finne kreative løsninger på utfordringer
 • Godt organisert, strukturert, selvmotivert og en lagspiller
 • Erfaring med detaljhandel / franchisemiljø er en fordel

Hva kan vi tilby?
Specsavers er på en reise for å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle. Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende hverdag og karriere i et selskap med suksess og ambisjoner. Du vil samarbeide tett med dedikerte kolleger, hvor åpen og ærlig dialog bidrar til gjensidig utvikling på en arbeidsplass med en sterk, unik familiekultur. I tillegg til personlig og faglig utvikling tilbyr vi en lønnspakke som svarer til dine kvalifikasjoner, med pensjonsordning, helseforsikring og andre ytelser.

Er dette noe for deg? Kjempebra!
Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter rett person som kan tiltre så snart som mulig, så send din CV og søknad i dag og du hører fra oss innen kort tid.

#ThisIsSpecsavers
Vi har hatt en fantastisk utvikling fra vår spede begynnelse til der vi er i dag. Vi har stadig utfordret oss selv, alt for å komme nærmere målet vårt: å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle.

I dag er Specsavers verdens største privateide optikerkjede med butikker og kontorer i ti land. Våre 37 000 engasjerte medarbeidere jobber sammen hver dag for å tilby øye- og hørselstjenester til over 38 millioner kunder verden over.

Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder. Vi har 82 butikker fordelt over hele Norge.

Besøk join.specsavers.com for å lære mer om mulighetene dine hos Specsavers.

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

 

Covid-19

Covid-19 has turned our world upside down, but that shouldn’t stop your career. Rest assured that our priority is to keep you and our colleagues safe. This could mean that interviews take place in an office, by phone or video. No worries, we’re just as friendly online as we are in real life. 

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Stein Lind

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film