hero-curve


Vi leter etter en engasjert Regionsjef for et utvalg av våre butikker i region Sørvest. Som Regionsjef vil du være ansvarlig for å støtte og utvikle et bestemt antall butikker og butikkpartnere i deres daglige drift. Når du ikke er på reise og besøker butikker, så har vi vår base på servicekontoret i Oslo, i tillegg til mulighet for bruk av hjemmekontor. Vi ser gjerne at du er bosatt i Oslo og omegn/Sørvest-Norge. Du vil bli en del av Retail-teamet i Norge og rapporterer til Head Of Store Operations.
Dine arbeidsoppgaver:
 • Besøke og videreutvikle et utvalg butikker i regionen regelmessig for å coache og støtte medarbeidere og partnere, samt å hjelpe dem til å lykkes. Det forventes at du er ute i butikkene tre dager per uke.
 • Sikre gode driftsresultater, og bistå partnere med implementering av nye konsepter i butikk.
 • I samarbeid med partnere evaluere butikkprestasjoner, utvikle forretningsplaner, identifisere mål og definere tiltak til forbedringer.
 • Hjelpe butikkene med å gjennomføre beste praksis i samsvar med vårt konsept.
 • Jobbe tett sammen med øvrig organisasjon for å fremme salgsresultater i butikkene.
 • Sørge for at vi jobber i henhold til våre verdier og at våre medarbeidere opplever Specsavers som et godt sted å jobbe og utvikle seg i.
 • Bistå i andre relevante prosjekter.
Hvem er du?
Stillingen passer for deg som kan vise til gode resultater og har kompetanse innen varehandel og butikkdrift. Du er en god relasjonsbygger da du vil samarbeide med mange av våre partnere og kollegaer, både i butikk og på servicekontoret. I tillegg bør du også ha følgende kvalifikasjoner:
 • Minimum fem års erfaring fra lignende rolle. Relevant høyere utdanning er en fordel.
 • Erfaring med å lede endringsprosesser samt jobbe gjennom, og sammen med andre, for å oppnå resultater.
 • Selvstendig, resultatorientert og strukturert i arbeidet ditt, samt fleksibel og har evne til å prioritere i en hektisk hverdag.
 • Positiv og nysgjerrig, og du opprettholder gode relasjoner og godt samarbeid for å sikre at vi når målene våre sammen.
 • Har gode kommunikasjon- og samarbeidsevner, liker å motivere og får folk med deg.
 • Være en tillitsfull sparringspartner som kan støtte og utvikle våre partnere og hjelpe dem til å lykkes.
 • Utadvendt og svært serviceinnstilt, og komfortabel med å holde presentasjoner.
 • Førerkort, da dette er en jobb med utstrakt reisevirksomhet.
Hva kan vi tilby?
Hos Specsavers får du mer enn bare en jobb. Du vil bli med oss på en reise for å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle. Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende hverdag og karriere i et selskap med suksess og ambisjoner. Du blir også en del av en arbeidsplass med en sterk, unik familiekultur og et felleskap som strekker seg utover en enkel avdeling. I tillegg til personlig og faglig utvikling tilbyr vi en lønnspakke med gode forsikringsordninger.
Vi er et Great Place To Work!
Specsavers er en arbeidsgiver med like muligheter for alle. Vi er alle forskjellige, akkurat som våre kunder som vi hjelper hver dag. Vi behandler folk rettferdig, skaper et miljø som respekterer og verdsetter forskjeller og anerkjenne rollen vi alle sammen spiller for å gjøre Specsavers til et enda bedre sted å jobbe.
Virker dette interessant?
Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi ser etter rett person som kan tiltre så snart som mulig, så send din CV og søknad i dag og du hører fra oss innen kort tid.
Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte vår Head of Store Operations Katrin Syse på e-post katrin.syse@specsavers.com.
#ThisIsSpecsavers
Vi har hatt en fantastisk utvikling fra vår spede begynnelse til der vi er i dag. Vi har stadig utfordret oss selv, alt for å komme nærmere målet vårt: å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle.
I dag er Specsavers verdens største privateide optikerkjede med butikker og kontorer i 11 land. Våre 45 500 engasjerte medarbeidere jobber sammen hver dag for å tilby øye- og hørselstjenester til alle 31 millioner kunder verden over.
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder. Vi har 85 butikker fordelt over hele Norge. Besøk join.specsavers.com for å lære mer om mulighetene dine hos Specsavers.

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

Is this you?
Great!

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film