hero-curve


Door het verbinden van Retail talent voor onze winkels Partners lever jij een belangrijke bijdrage aan beter oog- en hoorzorg voor onze klanten. Ligt jouw interesse in recruitment marketing, communicatie en procesverbetering? Zoek je een plek binnen een hecht team in ontwikkeling waar veel ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid in je werk is? 
Voor ons Nederlandse team zoeken wij een hands-on Recruitment collega om onze ambities verder vorm te geven en samen te realiseren. Je wordt onderdeel van een Recruitment team van vijf en wij werken hybride vanuit onze kantoor in Maarsen.

Als Recruiter bij Specsavers heb je verantwoordelijkheid voor jouw portefeuille met ruimte voor verdieping en specialismes passend bij jouw interesse en talent. Hierdoor kan jouw carri̬re vele kanten op Рzowel binnen Recruitment, HR, commercie als communicatie en marketing. Wij vertellen je graag meer over de stappen en het carri̬repad van andere (voormalige) Recruiters binnen onze organisatie.

Wat wij bieden:
 • Onderdeel zijn van een internationaal recruitment en employer branding team met gepassioneerde mensen die samen de klus willen klaren
 • Een warm welkom bij ‘s werelds grootste optiek keten met een uniek familiegevoel
 • Geniet van een salarispakket dat overeenkomt met jouw kwalificaties met een pensioenregeling, ziektekostenverzekering, gratis oogzorgvouchers en een gratis abonnement op Headspace – onze well-being platform
 • Telefoon en laptop
 • Continu ontwikkeling in je rol als recruiter en als persoon met onbeperkt toegang tot veel online leeraanbiedingen, een individueel persoonlijk ontwikkelingsplan dat aansluit bij je talent en ambities, en veel ruimte voor verbetervoorstellen en verantwoordelijkheid! 

Wat ga je doen?
 • Je gaat in gesprek met potentiële kandidaten en kan enthousiast vertellen over werken en carrière mogelijkheden binnen de Retail bij Specsavers
 • Je bent regisseur van het werving en selectieproces binnen jouw doelgroep, houdt overzicht, communiceert tijdig en open naar je hiring managers en houdt altijd de kandidaat centraal
 • Je denkt out of the box en bedenkt nieuwe manieren om de juiste mensen aan te trekken. Hieronder valt het aansturen en coördineren van (nieuwe) evenementen en recruitment marketing initiatieven. Je werkt samen met onze Employer Branding collega’s om nieuwe recruitment marketing content te realiseren
 • Jij houdt ontwikkelingen en trends in de markt bij.  Je bent het aanspreekpunt voor Recruitment events en bijeenkomsten en woont deze bij
 • Je bent bereid af en toe te reizen voor onze Noord Europese recruitment bijeenkomsten.
Je bent een belangrijk onderdeel van ons ervaren Noord-Europese Recruitment team. We helpen en ondersteunen elkaar in het behalen van successen; het is onze gezamenlijke uitdaging om door het delen van best practices onze werving en selectie naar een hoger professioneel niveau te tillen.  We zijn een hecht team dat plezier heeft en allemaal het beste van Specsavers als Great Place To Work vertegenwoordigt. 

Wat breng je mee?
Als Recruiter Retail ben je mensgericht en commercieel ingesteld. Je bent hands-on, flexibel en een actieve teamspeler.  Je communiceert open en makkelijk op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie. Je zet graag jouw creativiteit en ideeën om in concrete recruitment acties om onze kandidaten en partners beter te ondersteunen in het vinden van de juiste match.
Je bent geïnteresseerd in of hebt ervaring in de Retail- en/of Healthcare omgeving en je wilt je verder ontwikkelen als Recruitment professional. 

Wij zien een match als je:
 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO IV niveau hebt
 • Interesse en/of ervaring hebt in social media en online marketing & communicatie
 • Leergierig bent en niet bang bent om fouten te maken
 • Procesmatig en analytisch denkt– je houdt van overzicht, weet prioriteiten te stellen en acties uit te voeren
 • Een goede dosis doorzettingsvermogen bezit met een vleugje humor!
 • Uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal en je communiceert ook graag in het Engels –  wij maken onderdeel uit van een internationaal Recruitment team.

Meer weten?
Dit is wie wij zijn (This is Specsavers | Onze cultuur | Join Specsavers) wij zijn nieuwsgierig naar jou

We are a Great Place to Work!

Specsavers is an employer with equal opportunities for everyone. Because we’re all different, just like the customers we help every day. We treat people fairly. Create an environment that respects and values differences. And recognise the part everybody plays towards making Specsavers an even greater place to work.

 

Covid-19

Covid-19 has turned our world upside down, but that shouldn’t stop your career. Rest assured that our priority is to keep you and our colleagues safe. This could mean that interviews take place in an office, by phone or video. No worries, we’re just as friendly online as we are in real life. 

Is this you?
Great!

Contact

Do you have questions or simply want more information on this role?
Feel free to contact Professional Recruitment Consultant, Georgina Broeken-Wilson

Be the best you can be

Join us
About Responsibility Your profile
Watch film