Optometrister

Optometrister

Vi tilbyder:

 • På Specsavers Academy er der træningsforløb til samtlige butiksroller. På akademiet får du mulighed for omfattende træning, inden du møder kunderne i butikken.

  Alle nyansatte får adgang til en introduktionspakke med information om virksomheden og vores værdier.

  Nye optometrister deltager i vores Graduate-program for at sikre tryghed i rollen og de nødvendige evner i synsprøverummet. Vi har derudover udviklingstilbud, der dækker alle optiske emner.

  I butikkerne har vi tre roller, som alle butikskolleger kan påtage sig:

  In-Store Merchandisers opdaterer og indretter butikken efter gældende standarder
  In-Store Trainers støtter deres kollegers udvikling
  Contact Lens Consultants er vores linsespecialister.

 • Vores optikere har eksklusivt adgang til et netværk af 12 specialiserede øjenlæger, der hjælper i tvivlsspørgsmål.

 • Louis Nielsen og Specsavers afholder årligt Nordeuropas største optometrikonference, Clinical Conference. Her får optikere, optical dispensers og studerende ny viden gennem oplæg fra branchens eksperter. Konferencen er åben for alle i optikerbranchen, og fokus er på praktisk læring og brugbar faglig udvikling. En dag med enorme lærings- og netværksmuligheder.

 • På vores Clinical Saloons inviterer vi interne og eksterne optikere til en aften med faglig fordybelse og hygge. Salonerne afholdes flere steder i landet, og de har altid et aktuelt emne, der er relevant for den daglige praksis. En lærerig og hyggelig aften med gode netværksmuligheder.

 • På læringsappen GreenPoint tilbyder vi e-læring. Her finder du bl.a. moduler om vores kultur og organisation, vores kundeveje og vores produkter.

  En del af træningen foregår som VOC – virtual online class room. Denne digitale klasseundervisning er typisk af kortere varighed. På den måde kan du deltage i træning og indgå i butiksdriften samme dag.

 • Vi bruger også træning med fysisk fremmøde. Underviserne er alle eksperter på deres felt. Sammen med dine kolleger får du teoretisk viden og sparringsmuligheder, når vi over én eller flere dage går i dybden med et specifikt fagområde.

 • Et årligt højdepunkt i den danske optiske branche er Optometrikonferencen. Her mødes branchen til foredrag, workshops og prisoverrækkelser, og Louis Nielsen deltager altid aktivt i det officielle program. En god mulighed for faglig udvikling og socialt samvær på tværs af branchen.

 • Viewpoint er en læringsplatform, der giver optikere adgang til events og et stort bibliotek med håndbøger, interviews, e-læring, videoer og artikler af optiske eksperter. Indhold, der styrker din faglige viden og hjælper dig med at omsætte den til praksis. På Viewpoint har du også mulighed for at optjene CET-point.

Din udvikling som optometrist

 • Partner in Development (PiD) er et forløb, som klæder lovende partnerkandidater på til rollen som partner i Louis Nielsen. Kriterier for optagelse er bl.a.:

  Du drømmer på sigt om at blive partner i din egen Louis Nielsen-butik

  Du kan dokumentere resultater fra relevante projekter, eller du har funktionsansvar i butikken (ISM, IST, Optical Dispenser etc.)

  Du har mulighed for – før eller siden – at investere i en butik.

 • I alle butikker med optometriststuderende i praktik skal der i praktikperioden stå en Klinisk Vejleder til rådighed for den studerende og skolerne – og det kan blive dig! Opgaverne er bl.a. at vejlede den studerende, samt være ansvarlig for læringsmål og den studerendes arbejde med patienter.

 • Partnerskabet er kernen og omdrejningspunktet i Louis Nielsens forretning. Det vigtigste for os er at støtte vores partnere i at drive en sund forretning med tilfredse kunder og medarbejdere. Som Optisk Partner i Louis Nielsen får du mulighed for at drive en butik, sikre et højt fagligt niveau, lede dine medarbejdere og servicere kunder på bedst mulige vis.

 • Supportkontoret dækker over funktioner som f.eks. Marketing, HR, Finans og meget andet. Her er der også gode karrieremuligheder, og ofte finder tidligere butiksmedarbejdere ind i nye stillinger her. Er du interesseret, så hold øje med vores jobopslag, eller send en uopfordret ansøgning til rekrut******@**uisnielsen.dk.

Du får alle disse medarbejderfordele:

 • Du får hvert år en invitation til vores legendariske LIVE-fest, hvor kendte kunstnere, søde kolleger, god mad og fri bar smelter sammen til et brag af en fest.

  • Løn svarende til kvalifikationer samt attraktiv bonusordning
  • Pensionsordning
  • Sundhedsforsikring
  • Favorabel personale- og familierabat
  • Deltagelse i branchens største firmafest.
 • Få adgang til branchens eneste øjenlægenetværk, hvor specialiserede øjenlæger hjælper dig i vurderingen af dine kunders øjensundhed.

 • Louis Nielsens unikke partnerskabsmodel lader dig drive din egen butik sammen med en partner. Sammen styrer I butikken og deler overskuddet.

Kontakt os

Er du interesseret i en stilling, har du spørgsmål eller vil du blot tale med en af vores kolleger? Du kan altid række ud til rekruttering.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film