Hvor det hele startede

Optometrist

Hvor det hele startede

Optometrist

Øje for kvalitet

Vil du med ind bag kulisserne hos Louis Nielsen? Har du øje for detaljen og den nyeste teknologi? Går du op i præcision og grundighed?

Så vil du sikkert synes godt om vores video. Den viser dig at der er meget at være stolt af som optiker hos Louis Nielsen. F.eks. at vi 99,7% af tiden fremstiller briller der passer vores kunder helt perfekt. Det er en høj procentdel for en forsyningskæde.

Få et billede af hvad et par briller går igennem fra produktion til levering i den lokale Louis Nielsen butik. Hos Louis Nielsen ligger kvaliteten i alles blik for detaljen – også dit.

Se mulighederne inden for optometri

Du har måske valgt at blive optometrist, fordi du elsker at arbejde med mennesker. Eller måske elsker du at foretage målinger af øjnene. Uanset årsagen, så sætter du pris på at kunne hjælpe mange mennesker med deres syn sammen med et team af eksperter, som hjælper dig med at kunne fokusere fuldt ud på dit job. Vi inviterer dig til at joine vores fantastisk team, hvor alle har det samme mål som dig om at få bedre øjensundhed ud til flest muligt. Det er det formål, vi alle arbejder for hos Louis Nielsen.

Hvis det lyder som dig, så se om der er en ledig stilling, du er interesseret i.

Læring er udvikling

Vi tilbyder dig træning og viden indenfor det kliniske arbejde, så du hele tiden kan udvikle dig i dit fag.

Banebrydende

Vi baner vejen inden for øjensundhed med den nyeste teknologi.

Fokus

Vores optikere/optometrister har fokus på øjenundersøgelser og sundhedsfaglig sparring med vores kunder, mens et team af eksperter tager sig af vejledning i stel og stil.

Bliv ved med at lære

Vi har altid været drevet af at videreudvikle vores medarbejdere og vores branche.

Vores fokus er dig

Alle hos Louis Nielsen opfordres til blive ved med at udvikle sig. Det kan enten være at følge et kursus på vores akademi, tage en praktikplads i en anden butik, følge en kollega på arbejdet eller arbejde som frivillig for en god sag – der er altid plads til at vokse og udvikle sig.

Skab din egen vej

Der findes lige så mange karriereveje som mennesker. Og det næste trin på karrierestigen behøver ikke nødvendigvis at være opad. Mange af os trives bedst med at blive bedre til det, vi allerede arbejder med. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, uanset hvilken vej du vælger.

Lær på din måde

Lad os se det i øjnene. Hverdagen kan være ret krævende. Der kan være travlt på arbejdet, men der skal også være tid til fritid. Derfor tilbyder vi forskellige måder at lære på. Vi tilbyder naturligvis traditionel klasseundervisning, men nogle af vores kurser kan du også tage online, via vores 'virtual' klasseværelse, som webinarer eller artikler. Selvom det er sjovt at møde kolleger fra andre butikker eller kontorer, er det nogle gange bare nemmere at klemme en times tid ind ved skærmen enten hjemme eller på arbejdet.

Følg med i hvad der sker

Vi opfordrer alle til at styrke deres personlige og faglige kompetencer, men det er også vigtigt at følge med i de praktiske ændringer i hverdagens opgaver. Gennem vores onlinekurser motiverer vi teams i de enkelte butikker til at fokusere på et nyt emne hver måned. Det kan være at lære alt om et nyt designermærke til nye processer i butikken, eller det kan være viden om, hvordan man overholder regler om beskyttelse af persondata.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Find din egen vej

Vi er alle forskellige. Vi hjælper dig med at blive bedre til det, du synes er vigtigt.

Kontakt os

Er du interesseret i stillingen, har du spørgsmål eller vil du blot tale med en af vores kolleger? Det er naturligvis muligt! Du kan altid række ud til rekruttering.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film