Se film

Sammen om
bedre øjensundhed

Created with Sketch.

Mød Emilie, Jesper og Patrick

Vi er klar over, at det tager tid at forandre en hel branche – og at det bliver en lang rejse. Bliv en del af Louis Nielsen-familien, og lad os sammen forme fremtiden inden for øjensundhed.

Vejen til bedre øjensundhed

Vi har allerede gjort fundus-kameraer, synsfeltscreening samt komplet sundhedstjek af øjnene til en del af vores hverdag. Vi har også investeret i branchens bedste og mest omfattende akademi inden for læring og videreudvikling, Specsavers Clinical Conference plus forskning indenfor øjensundhed. Og vi er kun lige begyndt…

Bliv ved med at lære

Vi har altid været drevet af at videreudvikle vores medarbejdere og vores branche.

Vores fokus er dig

Alle hos Louis Nielsen opfordres til blive ved med at udvikle sig. Det kan enten være at følge et kursus på vores akademi, tage en praktikplads i en anden butik, følge en kollega på arbejdet eller arbejde som frivillig for en god sag – der er altid plads til at vokse og udvikle sig.

Skab din egen vej

Der findes lige så mange karriereveje som mennesker. Og det næste trin på karrierestigen behøver ikke nødvendigvis at være opad. Mange af os trives bedst med at blive bedre til det, vi allerede arbejder med. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, uanset hvilken vej du vælger.

Lær på din måde

Lad os se det i øjnene. Hverdagen kan være ret krævende. Der kan være travlt på arbejdet, men der skal også være tid til fritid. Derfor tilbyder vi forskellige måder at lære på. Vi tilbyder naturligvis traditionel klasseundervisning, men nogle af vores kurser kan du også tage online, via vores 'virtual' klasseværelse, som webinarer eller artikler. Selvom det er sjovt at møde kolleger fra andre butikker eller kontorer, er det nogle gange bare nemmere at klemme en times tid ind ved skærmen enten hjemme eller på arbejdet.

Følg med i hvad der sker

Vi opfordrer alle til at styrke deres personlige og faglige kompetencer, men det er også vigtigt at følge med i de praktiske ændringer i hverdagens opgaver. Gennem vores onlinekurser motiverer vi teams i de enkelte butikker til at fokusere på et nyt emne hver måned. Det kan være at lære alt om et nyt designermærke til nye processer i butikken, eller det kan være viden om, hvordan man overholder regler om beskyttelse af persondata.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Et job hos Louis Nielsen
er mere end blot et arbejde

Hos Louis Nielsen handler det om mere end blot
at have et arbejde. Mød vores fantastiske team,
som er motiveret for at være den bedste version
af sig selv.

Dette er Louis Nielsen

Vores historie startede på et bordtennisbord i et gæsteværelse på Guernsey - en del er sket siden dengang. Læs mere om vores succeshistorier og de ting vi var de første til at introducere til branchen – dem er vi stolte over, og dem der er med til at forme vores fremtid. 

Det vi er stolte af

Dine muligheder

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale. Det er et løfte, som vi giver alle vores medarbejdere. Udforsk dine muligheder hos Louis Nielsen her

Mød vores kolleger
Monika Ruben Jaana Erik Emilia Hans Jacob Eddie Antti

Lær teamet bag missionen om at gøre øjensundhed tilgængelig for alle i Danmark. Vi er klar over, at det tager tid at forandre en hel branche. Men med vores dygtige kolleger i butikker og supportkontorer ved vi, at det nok skal ske. Læs alt om vores dygtige kolleger her!

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film