Salgselever

Salgselever

Din hverdag som salgselev

Den ene dag kommer du til at møde en kunde, der har den mest fascinerende livshistorie. Den næste dag skal du hjælpe et barn med at overkomme sin frygt for at få sine øjne testet. Det ser måske ikke sådan ud udefra, men alle dage er forskellige, når man arbejder i en butik.

Din hverdag som salgselev går ikke kun ud på, at give en uovertruffen service – den handler også om, at hjælpe folk til en bedre tilværelse gennem et godt syn. Efter en synstest med sundhedstjek, eller et par nye briller, vender vores kunder ofte tilbage til butikken, for at fortælle deres historie om, hvordan mødet med vores kolleger har ændret deres liv til det bedre.

Måske har vi opdaget en øjensygdom, de ikke vidste, de havde. Og måske har vi bare givet dem nye glas og et ordentligt stel; det er alt sammen noget, der gør en meget stor forskel for vores kunder. Og det kan du blive en del af.

Ekspertise

Du behøver ikke være ekspert inden du starter hos os. Vi viser dig, hvordan du får den viden, du skal bruge for at kunne hjælpe kunderne.

Udvikling

Vi lover, at vi altid vil opmuntre dig til at udvikle dig og lære mere.

Det skal være sjovt

Entusiasme, grin og teamarbejde er ikke bare rart at have – det er nødvendigt for at opnå den slags resultater, vi i Louis Nielsen skaber. Vores helt særlige pionerånd og holdfølelse gør hver eneste dag til en ny, god oplevelse.

Bliv ved med at lære

  • Alle hos Louis Nielsen opfordres til blive ved med at udvikle sig. Det kan enten være at følge et kursus på vores Specsavers akademi, tage en praktikplads i en anden butik, følge en kollega på arbejdet eller arbejde som frivillig for en god sag – der er altid plads til at vokse og udvikle sig.

  • Der findes lige så mange karriereveje som mennesker. Og det næste trin på karrierestigen behøver ikke nødvendigvis at være opad. Mange af os trives bedst med at blive bedre til det, vi allerede arbejder med. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, uanset hvilken vej du vælger.

  • Lad os se det i øjnene. Hverdagen kan være ret krævende. Der kan være travlt på arbejdet, men der skal også være tid til fritid. Derfor tilbyder vi forskellige måder at lære på. Vi tilbyder naturligvis traditionel klasseundervisning, men nogle af vores kurser kan du også tage online, via vores ‘virtual’ klasseværelse, som webinarer eller artikler. Selvom det er sjovt at møde kolleger fra andre butikker eller kontorer, er det nogle gange bare nemmere at klemme en times tid ind ved skærmen enten hjemme eller på arbejdet.

  • Vi opfordrer alle til at styrke deres personlige og faglige kompetencer, men det er også vigtigt at følge med i de praktiske ændringer i hverdagens opgaver. Gennem vores onlinekurser motiverer vi teams i de enkelte butikker til at fokusere på et nyt emne hver måned. Det kan være at lære alt om et nyt designermærke til nye processer i butikken, eller det kan være viden om, hvordan man overholder regler om beskyttelse af persondata.

Tilmeld dig vores salgselevuddannelse

Det kan være svært at vide, hvad man skal, når man er færdig med skolen; læse videre eller finde et job?

Hos kan du gøre begge dele på én gang. Vi har indgået et samarbejde med IBC i Kolding, og sammen tilbyder vi en salgsuddannelse for salgselever.

Under forløbet får du alle de nødvendige værktøjer til at forme din karrierevej i detailbranchen. Som salgselev bliver du tilknyttet en af vores butikker, hvor du lærer, hvordan det er at arbejde i butik og hjælpe kunder med at finde det perfekte brillestel og glas. Du vil samtidig deltage i undervisningen på IBC i Kolding, hvor du lærer den nødvendige detailteori sammen med andre salgselever fra Louis Nielsen.

Derudover tilbyder Louis Nielsen dig kurser indenfor øjensundhed, brillestyling og kundeservice. Programmet er designet til at give dig de rette faglige kompetencer som salgelev inden for optik – og ikke mindst den bedste start på din karriere!

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film