Salgs­assistenter

Salgs­assistenter

Vi tilbyder:

 • Nye salgsassistenter tilbydes et omfattende onboarding-program med både onlinetræning og træning i butikken.

 • På Specsavers Academy er der træningsforløb til samtlige butiksroller. Undervisningen er baseret på ’blended learning’, hvor onlinetræning efterfølges af en fysisk workshop, inden den nye læring anvendes i butikken.

  Alle i Louis Nielsen får adgang til en introduktionspakke med information om virksomheden og vores værdier, mens alle butiksassistenter får omfattende træning i Louis Nielsens kunderejse.

  I butikkerne har vi desuden tre roller, som alle butikskolleger kan påtage sig:

  In-Store Merchandisers opdaterer og indretter butikken
  In-Store Trainers støtter deres kollegers udvikling
  Contact Lens Consultants er vores linsespecialister.

 • På læringsappen GreenPoint tilbyder vi e-læring. Her finder du bl.a. moduler om vores kultur og organisation, vores kundeveje og vores produkter.

  En del af træningen foregår som VOC – virtual online classroom. Denne digitale klasseundervisning er typisk af kortere varighed. På den måde kan du deltage i træning og indgå i butiksdriften samme dag.

 • Vi bruger også træning med fysisk fremmøde. Underviserne er alle eksperter på deres felt. Sammen med dine kolleger får du teoretisk viden og sparringsmuligheder, når vi over én eller flere dage går i dybden med et specifikt fagområde.

Din udvikling som salgsassistent:

 • Louis Nielsen støtter i høj grad salgsassistenter, der vil læse til optiker. Optometriuddannelsen er en professionsbachelor, som udbydes i Randers og København. Uddannelsen varer 3 år og 6 måneder inklusiv halvandet års lønnet praktik.

 • Butikschefen arbejder typisk sammen med partneren i en butik.

  Butikschefens ansvarsområder er bl.a. at sikre, at butikkerne drives i overensstemmelse med Louis Nielsens koncepter og procedurer. Butikschefen skal desuden være et godt eksempel for medarbejderne, skabe et positivt arbejdsmiljø og fungere som sparringspartner for partneren. Ved partnerens fravær påtager butikschefen sig de nødvendige ledelsesopgaver og beslutninger.

 • Partnerskabet er kernen og omdrejningspunktet i Louis Nielsens forretning. Det vigtigste for os er at støtte vores partnere i at drive en sund forretning med tilfredse kunder og medarbejdere. Som Retail Partner hos Louis Nielsen fokuserer du på at lede butikken, opretholde faglig kvalitet, lede medarbejdere og betjene kunder optimalt. Ansvarsområder omfatter salgsledelse, medarbejdertrivsel, butiksudvikling og meget mere.

 • En ISM sikrer, at butikken overholder vores in-store merchandising-koncept og opretholder en høj visuel standard. En ISM har stærk æstetisk sans og nyder at få tingene til at se godt ud. ISM uddanner personalet i butiksstandarder, deltager i seminarer og opdaterer sig på mode og trends, som kan omsættes til den optiske verden.

 • Butikkens specialist i læring og udvikling. IST’erens fokus er forbedring af kundeservice og butikspræstation gennem løbende træning af kolleger i samarbejde med partneren. IST spiller en central rolle i onboardingen af nye medarbejdere. IST udvikler individuelle læringsplaner og sikrer, at medarbejdere tager ansvar for egen læring. IST holder sig i det hele taget opdateret på ny viden, som kan drive forandring og forbedre butikkens omsætningsmål.

 • CLC er butikkens specialist i kontaktlinser. CLC arbejder sammen med partneren for at sikre en sund kontaktlinseforretning med tilfredse kunder. CLC implementerer alle tiltag relateret til kontaktlinkser, og opgaverne er bl.a. at engagere teamet i salg, guide kunder i køb og håndtere lager og bestilling.

 • En OD har dybdegående kendskab til øjets funktion. OD hjælper kunder med synsforbedrende løsninger, og ved brilleproblemer undersøger en OD situationen, før kunden kontakter en optiker. OD kommunikerer letforståeligt om optiske spørgsmål til både kunder og kolleger, og kan træffe kvalificerede beslutninger om komplekse styrker og glasvalg. OD sikrer personalets kompetencer, så fejl og spild minimeres, mens kundetilfredsheden øges.

Du får alle disse medarbejderfordele:

 • Du får hvert år en invitation til vores legendariske LIVE-fest, hvor kendte kunstnere, søde kolleger, god mad og fri bar smelter sammen til et brag af en fest.

   

  • Løn svarende til kvalifikationer samt attraktiv bonusordning
  • Pensionsordning
  • Sundhedsforsikring
  • Favorabel personale- og familierabat
  • Deltagelse i branchens største firmafest.
 • Med vores unikke partnerskabsmodel tilbyder vi dig at drive din egen Louis Nielsen-butik sammen med en partner. Sammen styrer i butikken og deler overskuddet.

 • I 2024 blev Louis Nielsen for andet år i træk kåret til Danmarks bedste arbejdsplads. Vi er stolte af denne anerkendelse da arbejdsmiljøet er vores højeste prioritet. Vi tilbyder et lokalt team og et globalt fællesskab, et støttende og humorfyldt miljø, grundig oplæring, faglige udfordringer og gode oplevelser. Din kompetenceudvikling sikres på vores eget læringsakademi, og du har mulighed for at blive partner og ejer af din egen Louis Nielsen-butik.

   

Se film