Holder os alle kørende

Supportkontor

Holder os alle kørende

Supportkontor

Intet er umuligt

Det er ikke kun vores team i butikkerne, der trives med et højt tempo. Vores team på supportkontoret er af samme støbning. De nyder at arbejde i en international virksomhed, hvor initiativ hyldes: Hvis du har en god idé, får du mulighed for at føre den ud i livet. Også hvad angår din karriere. Når du bliver en del af vores team på supportkontoret, bliver du en del af et ambitiøst, men stadig jordnært hold, der hurtigt kan tilpasse sig forandringer. Det betyder hårdt arbejde, men det bliver belønnet på mange måder. Du kommer til at arbejde sammen med dedikerede mennesker, får god kaffe, kommer til at grine en masse, (som regel af den dårlige humor…), holder fede fester og får en ambitiøs mission til at drive dig og holdet fremad.

Hvis det lyder som dig, ser vi frem til at høre fra dig.

Support

Du bruger din ekspertise til at yde support til vores butikker, så de kan holde fokus på at levere det bedste til vores kunder.

Internationalt

Hvad siger du til at ‘fika’ den ene dag, ‘mustikkapiirakka’ og spise smørrebrød den næste. Når du arbejder i en international organisation, får du hurtigt smag for andre lande, hvor du møder søde, dygtige og inspirerende kolleger.

Sjovt

Entusiasme, latter og teamsamarbejde er opskriften på en god arbejdsplads.

Bliv ved med at lære

Vi har altid været drevet af at videreudvikle vores medarbejdere og vores branche.

Vores fokus er dig

Alle hos Louis Nielsen opfordres til blive ved med at udvikle sig. Det kan enten være at følge et kursus på vores akademi, tage en praktikplads i en anden butik, følge en kollega på arbejdet eller arbejde som frivillig for en god sag – der er altid plads til at vokse og udvikle sig.

Skab din egen vej

Der findes lige så mange karriereveje som mennesker. Og det næste trin på karrierestigen behøver ikke nødvendigvis at være opad. Mange af os trives bedst med at blive bedre til det, vi allerede arbejder med. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, uanset hvilken vej du vælger.

Lær på din måde

Lad os se det i øjnene. Hverdagen kan være ret krævende. Der kan være travlt på arbejdet, men der skal også være tid til fritid. Derfor tilbyder vi forskellige måder at lære på. Vi tilbyder naturligvis traditionel klasseundervisning, men nogle af vores kurser kan du også tage online, via vores 'virtual' klasseværelse, som webinarer eller artikler. Selvom det er sjovt at møde kolleger fra andre butikker eller kontorer, er det nogle gange bare nemmere at klemme en times tid ind ved skærmen enten hjemme eller på arbejdet.

Følg med i hvad der sker

Vi opfordrer alle til at styrke deres personlige og faglige kompetencer, men det er også vigtigt at følge med i de praktiske ændringer i hverdagens opgaver. Gennem vores onlinekurser motiverer vi teams i de enkelte butikker til at fokusere på et nyt emne hver måned. Det kan være at lære alt om et nyt designermærke til nye processer i butikken, eller det kan være viden om, hvordan man overholder regler om beskyttelse af persondata.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Kontakt os

Er du interesseret i stillingen, har du spørgsmål eller vil du blot tale med en af vores kolleger? Det er naturligvis muligt! Du kan altid række ud til vores Rekruttering.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film