Vores udviklings­muligheder

Bliv så god som muligt

Lige siden starten i 1984 har vores grundlæggere Doug og Mary troet fuldt og fast på at give folk pladsen til at lære og udvikle sig. Og vi er stadig af den overbevisning, at vores virksomhed kun kan udvikle sig, hvis vores folk også gør. Hvis du bliver en del af Louis Nielsen, lover vi dig derfor også, at vi altid vil opmuntre dig til at blive ved at lære, mens vi samtidig giver dig værktøjerne til det. Ved du, hvad det bedste ved det er? Det er, at de fleste af vores medarbejdere af den grund vælger at blive hos os i årevis.

Det er aldrig for sent at lære noget

At lære er en del af det, vi laver hver dag: Ikke kun når vi deltager i et kursus eller et webinar, men i høj grad også i vores daglige arbejde. Den måde, vi lærer på, plejer vi at forklare med den såkaldte ’70-20-10’-model. Det lyder mere kompliceret, end det er, så lad os forklare.

Et gammelt kinesisk ordsprog siger faktisk det hele: ”Fortæl mig det, og jeg glemmer. Undervis mig, og jeg husker. Inddrag mig, og jeg lærer.”

Forskning viser, at kun 10 procent af det, vi lærer, kan vi undervises i. Det er den formelle læring, som finder sted for eksempel i et (virtuelt) klasseværelse, ved at læse en bog eller ved at se et webinar. Den næste del, 20 procent af det, vi lærer, sker på mere uformel vis og finder sted, når vi taler med vores ledere og kolleger om de ting, vi lærer. Det efterlader os med de resterende 70 procent, som er den tid, vi bruger på at sætte vores læring ind i praksis: ved at være en del af teamet, ved at hjælpe en kunde, ved at aflevere et projekt, ved at løse et problem eller ved at prøve noget nyt.

Træning samlet på ét sted

Denne 70-20-10-tilgang kommer med en masse ansvar og frihed. Du får styrken til at vokse i din rolle, kravle op ad karrierestigen og blive bedre til det, du laver. Men selvfølgelig ikke uden de nødvendige værktøjer. Det er derfor, vores talentudviklingsteam hver dag fokuserer på at gøre disse værktøjer tilgængelige gennem bl.a vores unikke trænings-app, GreenPoint. Appen gør det nemt for dig at lære noget nyt, uanset hvor, hvornår eller hvordan du gør det. Læs en artikel, følg et læringsmodul, se en video, tal med dine kolleger på vores ’social wall’ – alt sammen lige ved hånden på din smartphone eller tablet.

Udover GreenPoint tilbyder talentudviklingsteamet ”live” undervisning i (virtuelle) klasseværelser, webinarer og som fysiske kurser. Målet med at mødes er at dele erfaringer og drøfte, hvordan I kan sætte jeres læring ind i praksis, samt netværke og dyrke det sociale på tværs af hele Louis Nielsen.

Læg din egen karrierevej

Karriereveje er lige så forskellige som mennesker. Men uanset om du lige er begyndt at arbejde for os, eller om du har været hos os et stykke tid, så vil du altid blive opmuntret til at bevare din nysgerrighed og lære noget nyt – Du har for eksempel mulighed for at specialisere dig inden for et andet felt i virksomheden, men du kan også få lov at lære, hvordan du driver din egen forretning. Vi skal nok støtte dig hele vejen. Hver butik har en ’In Store Træner’, som organiserer ”in-store” træning for teamet og coacher alle medlemmer af teamet i deres udviklingsplaner. Derudover sikrer de at nye medarbejdere kommer hurtigt og trygt i gang.

Klik dig gennem trinnene herunder for at se, hvad vi kan tilbyde medarbejdere i vores butiksteam, vores partnere og medarbejdere på vores supportkontor.

Læring for alle

Vores rejse mod at gøre bedre øjensundhed tilgængelig for alle er ikke en rejse, vi kan foretage alene. Tværtimod mener vi, at bedre øjensundhed begynder med et samarbejde med andre eksperter inden for øjensundhed og sundhedspleje – og ikke mindst med at sikre sig, at alle professionelle inden for øjensundhed kan holde sig på toppen. Vi tror på, at det at udvikle hele branchens vidensniveau er lige så vigtigt som at udvikle vores egne medarbejdere.

Derfor har vi startet Viewpoint – en online-læringsplatform for alle professionelle inden for øjensundhed. Viewpoint tilbyder gratis adgang til håndbøger om alle former for emner inden for øjensundhed, interview og videoer med eksperter fra branchen, e-learning-moduler til CET-point og meget mere – alt sammen skabt i samarbejde med eksperter fra branchen. Materialerne er beregnet til brug i det daglige arbejde for optometrister, studerende og andre øjensundhedsprofessionelle: Så du kan udbygge din viden og blive endnu bedre til dit arbejde.

Vores årlige begivenhed om øjensundhed

Viewpoint organiserer én af de førende begivenheder inden for øjensundhed: den årlige Clinical Conference, som også er åben for folk, der ikke arbejder hos Louis Nielsen. Vi er stolte af at se, hvordan begivenheden er blevet til stedet  for optikere, optometrister, optikerstuderende og andre øjensundhedsprofessionelle – som her forener deres kræfter for at gøre bedre øjensundhed tilgængelig for alle.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film