Sådan gør Louis Nielsen en forskel

Sådan gør Louis Nielsen en forskel

Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen?

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Det er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.

I 2005 møder vi vores tvilling

Vi gik fra at have én butik i 1978 til 32 butikker i hele landet i 2005. Det synes vi selv var en pæn vækst – men så mødte vi vores tvilling, Specsavers. Verdens største privatejede optikerkæde, drevet af ægteparret Doug og Mary Perkins, med mere end 1500 butikker og 10.000 ansatte på tværs af 10 lande. Vi havde én kommentar – Sådan! Og som de siger, der hvor Specsavers kommer fra: “If you can’t beat them, join them.” Så det gjorde vi, og siden da har vi draget fordel af at være en del af en stærk international kæde.

Louis Nielsen i dag

I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og samtidigt sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed og bevare deres gode syn. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for det kan sagtens gå hånd i hånd med gode priser.

Sådan ser tallene ud for Louis Nielsen/Specsavers for 2022/23

46 358

partnere og medarbejdere

2615

butikker

561 mill.

solgte kontaktlinser

23,3 mill.

solgte brillestel

30,8 mia

samlet omsætning

Louis Nielsen er Danmarks Bedste Arbejdsplads

Vi er utroligt stolte af at fortælle, at vi er blevet hædret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2023! Prisen siger næsten det hele i sig selv, men vi vil alligevel lige bruge et par ord på at fortælle, hvorfor vi vandt: Mere end 95% af vores kolleger mener helt oprigtigt, at Louis Nielsen er et fremragende sted at arbejde.

De siger, at det skyldes vores unikke familiekultur, hvor vi tager os godt af hinanden. De siger også, at de føler sig stolte af at være med til at hjælpe folk med deres synsbehov. Ikke mindst siger de, at de hos Louis Nielsen føler sig som betroede medarbejdere med et fleksibelt arbejdsliv. Plus en masse andet. Det er i virkeligheden svært at sætte ord på det hele – nogle ting er man bare nødt til at opleve selv.

Personlig udvikling for alle

Vores styrke er vores team. Derfor sørger vi for, at alle i Louis Nielsen får mulighed for at nå deres fulde potentiale, uanset hvad de vælger at arbejde med. Fra personlige udviklingsplaner til kurser. Fra overskudsdeling til pensionsordninger. Fra globale rejsemuligheder til de redskaber, du skal bruge i dit arbejde. Når du bliver ansat i en af vores butikker, begynder du på vores kursus “Førsteklasse”, hvor du lærer alt om øjensundhed. Og du kan lige så godt vænne dig til at få kager fra glade kunder! På vores hovedkontor tilbyder vi fleksible arbejdsmuligheder og organiserer sjove arrangementer som f.eks. “Kom i din grimmeste julesweater-dag”.

Uanset din stilling vil du blive opfordret til og hjulpet med at opfylde dit potentiale, tage ansvar for dit arbejde og have det sjovt undervejs.

Balancen mellem arbejde og privatliv

Vores medarbejdere trives med det hektiske miljø i detailbranchen og er ikke bange for at tage chancer. Uden deres drive og ekspertise ville vi ikke være der, hvor vi er i dag.

Derfor arbejder vi altid på at forbedre den måde, vi gør tingene på, og gøre Louis Nielsen til en endnu bedre arbejdsplads. Vi sørger f.eks. for, at folk kan få den helt rigtige balance mellem arbejde og privatliv, og vi holder nogle sjove fester for at fejre alt det hårde arbejde.

Undersøg dine karrieremuligheder.

Bliv en del af Louis Nielsen
Se film