Sådan gør Louis Nielsen en forskel

Hvor godt kender du historien bag Louis Nielsen?

Louis Nielsen startede med en enkelt butik i Aalborg tilbage i 1978. I 1994 blev han udstødt af optikerbranchen, da han nægtede at rette ind efter den overpris forbrugerne blev tvunget til at betale. Louis Nielsen mente, at alle borgere havde ret til et par briller til en rimelig pris. Det er fortsat grundopfattelsen i vores forretning, og siden dengang har vi gjort tingene på vores egen måde.

I 2005 møder vi vores tvilling

Vi gik fra at have én butik i 1978 til 32 butikker i hele landet i 2005. Det synes vi selv var en pæn vækst – men så mødte vi vores tvilling, Specsavers. Verdens største privatejede optikerkæde, drevet af ægteparret Doug og Mary Perkins, med mere end 1500 butikker og 10.000 ansatte på tværs af 10 lande. Vi havde én kommentar – Sådan! Og som de siger, der hvor Specsavers kommer fra: “If you can’t beat them, join them.” Så det gjorde vi, og siden da har vi draget fordel af at være en del af en stærk international kæde.

Louis Nielsen i dag

I dag står vi for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og er dermed landets største optikerkæde. Vi ønsker at gøre en forskel for danskerne ved at tilbyde briller og kontaktlinser til de bedste priser og samtidigt sikre, at alle danskere kan få tjekket deres øjensundhed og bevare deres gode syn. Vi går derfor forrest i forhold til kvaliteten af vores produkter og det udstyr vi benytter, for det kan sagtens gå hånd i hånd med gode priser.

Sådan ser tallene ud for Louis Nielsen for 2021/22

1.000+

partnere og medarbejdere

80

butikker

60 millioner

solgte kontaktlinser

400.000

solgte brillestel

1,37 mia+

samlet omsætning

Vær med til at gøre en forskel

Vi har som de eneste i branchen udviklet vores eget øjenlægenetværk hvorigennem vi har reddet mange tusinde patienter fra invaliderende øjensygdomme. Vi er også dem der går forrest med det nyeste udstyr til vores butikker, videreudvikling af vores medarbejdere, og forskning i øjensundhed. Kom med på vinderholdet – og gør en forskel for danskernes øjensundhed.

Undersøg dine karrieremuligheder.

Bliv en del af Louis Nielsen
Se film