Louis Nielsen Grenaa vinder prisen som ‘Danmarks bedste optikerforretning’
hero-curve

23/05 2019 - Generel

Louis Nielsen Grenaa vinder prisen som ‘Danmarks bedste optikerforretning’

Prisuddelingen var et af højdepunkterne ved Nordic Contact Lens Forum, som fandt sted lørdag den 27. april i Stockholm. Det er altid en ære at blive nomineret til en af priserne, men i år var glæden endnu større, da Louis Nielsen Grenaa vandt prisen for Danmarks bedste optikerforretning.

Juryen roste Louis Nielsen Grenaa for det stærke fællesskab i butikken, den gode kundeservice og deres engagement i lokalmiljøet: “Butikken giver blandt andet studierabet til studerende, når de handler i butikken og de er meget aktive på sociale medier. Alt dét, sammen med et stærkt detailkoncept gør, at butikken har det hele!”

– Vi er pavestolte, selvfølgelig er vi det. Det er anden gang i år, vi vinder en stor pris, så det er selvfølgelig rigtig dejligt, fortæller chefoptiker Henning Meisler, der sammen med kollegerne var taget til prisuddelingen i Stockholm. Butikken i Grenaa vandt tidligere på året prisen for den bedste butik blandt alle Louis Nielsens 77 butikker.

Formålet med prisuddelingen ved Nordic Contact Lens Forum er at anerkende de ekstraordinære præstationer inden for industrien. Her blev priserne uddelt under en gallamiddag, som fulgte en hel dag med præsentationer fra dygtige fagfolk i industrien. Enkeltpersoner og butikker kunne nomineres for derefter at blive evalueret af en jury, som bestod af repræsentanter fra de forskellige Nordiske optikerforeninger og Scandinavian Retail Center.

Vi vil gerne ønske Louis Nielsen Grenaa tillykke med den fine pris, og endnu et tillykke skal også gå til de andre nominerede hos Louis Nielsen:

  • Bedste optikerforretning i Danmark: Louis Nielsen Randers
  • Bedste sælger: Mia Cecilie Pedersen (Ryesgade) og Tanja Emilie (Randers)
  • Bedste optiker: Jane Tobberup (Haderslev)

Hvis du gerne vil vide mere om Louis Nielsen og de muligheder der er hos os, så klik her.

Se film