Vores formål, værdier og adfærd

Vores formål

Vi skabte Louis Nielsen ud fra en idé om, at alle skulle have råd til briller og adgang til øjenpleje af høj kvalitet. Igennem tiden har vi altid kigget på verden omkring os for at se, hvordan vi kunne forme fremtidens øjenpleje. Om det så er ved at arbejde tættere sammen med alment praktiserende læger og øjenlæger, eller om det er ved at gøre de optiske ydelser i vores butikker endnu bedre. Vi er vokset, men vi har ikke tabt vores formål af syne; at forandre liv gennem bedre syn og hørelse. Det er det, som alle i virksomheden har for øje hver eneste dag.

Vores værdier og adfærd

Helt inde i kernen af, hvem vi er, og hvorfor vi er her, bor en dybt rodfæstet forpligtelse på at forandre liv gennem bedre syn og hørelse. Vores værdier – at tage sig oprigtigt godt af hinanden, at gøre det rigtige og holde det, vi lover – går langt ud over det, der kan skrives ned på et stykke papir; vores værdier driver hver beslutning, vi tager, og udgør hele vores identitetsgrundlag.

For at leve op til disse værdier hver dag følger vi et sæt definerende måder at være på, som stimulerer vækst og udvikling. Vi er motiveret af samarbejde, nysgerrighed, mod, medfølelse og økonomisk ansvarlighed, og vi udvikler løbende vores forståelse af disse værdier. Som resultat udfordrer vi status quo, mens vi samtidig giver næring til en omsorgsfuld, støttende og fællesskabsdrevet kultur. Disse bestræbelser inspirerer til en vedvarende forfølgelse af vores fælles formål: At forandre livet for millioner af mennesker gennem bedre syn og hørelse.

Vil du være en del af det?

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film