Det er hvad vi gør

Vi har altid gerne villet gøre en forskel

Det var sådan det hele startede; da Louis Nielsen stiftede vores virksomhed, var det fordi, han ville gøre en forskel. Han var træt af at tilhøre en branche, hvor alt var aftalt i forvejen og hvor kunderne blev taget ved næsen. Derfor gjorde han tingene på en ny måde; han satte kunden først og skaffede dem høj kvalitet til en brøkdel af den pris, de andre optikere tilbød. Det gjorde ham til forbrugernes brillehelt, men det gjorde ham også mere upopulær i optikerbranchen end nogen anden levende person.

#ThisIsLouisNielsen

Men Louis’ måde at gøre tingene på ændrede fuldstændig den historiske bane for den danske optikerbranche, og nu – adskillige årtier senere – er hans livsværk blevet til den absolut førende optikerkæde i Danmark. Den modstand, Louis Nielsen-virksomheden måtte stå model til i de første år, har sat sig som en fightervilje og holdånd i vores virksomhed, som du slet og ret ikke finder andre steder. Vi har erfaret på vores egen krop, at den eneste rigtige vej til succes er den vej, der starter og slutter med at gøre kunderne glade.

Da Doug og Mary Perkins, købte og gjorde Louis Nielsen til en del af deres eget livsværk – verdens største privatejede optikerkoncern Specsavers – startede en ny del af kunderejsen for vores virksomhed; nemlig den mod et helt nyt niveau af øjensundhed for danskerne. Gennem massive investeringer i teknologi, efteruddannelse og kompetenceudvikling har Louis Nielsen også formået at tage føretrøjen på hvad angår øjensundhed blandt danske optikere. Vi har vores eget øjenlægenetværk og vi har mange tusinde dokumenterede patientsager, hvor vi har hjulpet mennesker med at redde deres syn fra invaliderende øjensygdomme.

Selvom vi er vokset gennem årene, er Perkins-familien stadig involveret. Mens Doug og Mary udvidede deres virksomhed til Australien og New Zealand, tog deres søn John sig af den daglige drift som direktør for alle butikkerne. Datteren Katherine står for den interne revision, mens den yngste datter Julie bragte Specsavers til Nederlandene i 90’erne. Parret overvejer på ingen måde at gå på pension endnu – de fortsætter, indtil alle kan få adgang til den bedste øjensundhed.

Sådan ser tallene ud for Louis Nielsen for 2021/22

1.000+

mere end partnere og medarbejdere

78

butiker

60 millioner

solgte kontaktlinser

400.000

solgte brillestel

1,37 mia+

samlet omsætning

Livet er til at leve

Vi har som de eneste i branchen oprettet vores eget øjenlægenetværk, der via uafhængige, højt specialiserede danske øjenlæger gør patientens rejse fra vores undersøgelse til en eventuel behandling kortere og mere præcis. Vi er desuden dem i branchen, der har investeret flest penge og ressourcer på uddannelse og videreudvikling af medarbejderne, vores kliniske konference og forskning i øjensundhed.

Et skridt ad gangen

At kunne tilbyde bedre øjensundhed til så mange som muligt sker ikke fra den ene dag til den anden. Vi er allerede godt i gang, men vi ved også, at vi har lang vej endnu. Vi bruger allerede Fundus-kameraer og programmer til autoperimetri i vores butikker, og vi tilbyder som standard komplet øjensundhed til vores kunder.

Udnyt dit fulde potentiale.

Join Louis Nielsen
Se film