Lær mere, mens du lærer

Studiekurser

Lær mere, mens du lærer

Studiekurser

Du er godt i gang med din uddannelse til optometrist, så hvorfor ikke bygge lidt ekstra ovenpå ved at tage et eller flere studiekurser? Du får mere viden om optometri, produkter og detailhandel, og vil samtidig være bedre forberedt på dine praktikperioder og fremtidige karriere.

Vores studiekurser er udviklet specielt til bachelorer inden for optometri og giver dig mere viden om øjensundhed og optikbranchen.

Der bliver afholdt ca. et kursus pr. semester

Kurset afholdes på din uddannelsesinstitution

Kurset er gratis

Kurset er for alle optometristuderende

Kurset er nøje udvalgt og udviklet i samarbejde med din uddannelsesinstitution

Vil du have mere at vide, eller har du spørgsmål?

Du kan altid sende en e-mail, hvis du har flere spørgsmål om studiekurserne. Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt som muligt.

Vælg dine kurser

Der er seks studiekurser i alt – lige fra stel til kommunikation til detail. Der er masser af kurser at vælge mellem, og jo flere kurser du tager, desto mere viden får du.

Stel i fokus

Vælg det helt rette stel til dine kunder. Du lærer om ansigtsformer og farver, stel og refraktion, og hvordan du tilpasser stel for at opnå den bedste visuelle komfort, og så brillerne sidder, som de skal.

Glas i fokus

På dette kursus får du grundlæggende viden om glas og kontaktlinser og om synsløsninger generelt. Ved hjælp af videoer får du lov til at se, hvordan disse produkter, inklusive stel, fremstilles – fra start til slut.

Kundekommunikation i fokus

Som optiker/optometrist kommer du til at arbejde med kunder. På dette kursus får du den viden og de værktøjer, du skal bruge for at kommunikere endnu mere professionelt og effektivt med kunderne. Du lærer om forskellige kommunikationsmønstre – inklusive dit eget – og hvordan du kan bruge disse oplysninger i dit arbejde og i dit privatliv.

Retail i fokus

Når du er færdig med din uddannelse, er du klar til den kliniske del af dit fag. Hvis du kunne tænke dig at lære mere om detailsiden også, er dette kursus for dig. Hvad vil det sige at eje sin egen butik? Og hvordan sørger du for, at den er rentabel? Du lærer om personaleledelse, markedsføring og brandpositionering.

Fundus i fokus

Dette kursus afholdes af en erfaren øjenlæge, og det vil forbedre dine evner til at fortolke fundusbilleder. Du får en større forståelse af de forskellige strukturer i retina, du hører mere om teorierne bag de forskellige øjensygdomme, og du lærer, hvordan du identificerer dem ved hjælp af fundusbilleder.

Flerstyrkekontaktlinser i fokus

Som optometristuderende kender du til presbyopi, men hvad er den bedste brydningsløsning for din kunde? Er der forskel på, hvad en kunde ønsker, og hvad en kunde har behov for? På dette kursus får du tip og tricks til flerstyrkekontaktlinser. Du lærer også, hvordan du bedst styrer og endda overgår kundens forventninger, så du bedre kan fastholde kunden.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale
Se film