Partnerskab

Partnerskab

Sammen skaber vi succes

Vidste du, at det er selvstændige partnere som ejer og driver Louis Nielsens butikker?

I modsætning til franchising tilbyder vi optikere og retailere et partnerskab, hvor du sammen med din partner selv styrer butikken og deler overskuddet.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men sådan har vi drevet forretning siden vi slog os sammen med Specsavers i 2005.

"Rart at have en at sparre med"

Som partner i Louis Nielsen vil du aldrig komme til at stå alene med forretningen. Du deler altid ansvaret med en partner som vores garvede rekrutteringsteam matcher dig med ud fra kompetencer og personlighedstræk. Du får desuden et kæmpe supportkontor i ryggen, som er klar til at hjælpe dig med alt lige fra bogføring til markedsføring.

Mød vores partnere Karina og Anne-Mette, der sammen ejer Louis Nielsen butikken i Vejle.

Fordele som partner:

 • Som partner i Louis Nielsen står du aldrig alene. Du deler altid ansvaret med en partner, som du matches med ud fra kompetencer og personlighedstræk. Desuden får du et supportkontor i ryggen, som altid står klar til at hjælpe dig med alt fra bogføring til markedsføring.

 • Forretningsansvaret deles mellem partnerne og Louis Nielsen, hvilket sikrer dig en rentabel forretning. Din investering vil typisk være tilbagebetalt inden for 3 ½ år, og ethvert overskud i butikken tilfalder dig og din medpartner.

 • I vores butikker er alle roller vigtige: Optikerne fokuserer på kundernes øjensundhed, mens salgsassistenterne står for kompetent salgsrådgivning. På den måde forbliver vi eksperter på vores felt, mens vi sikrer kunderne den mest kvalificerede rådgivning.

 • Som partner har du Louis Nielsens supportmedarbejdere som sikkerhedsnet. De hjælper med mange af de administrative opgaver, hvilket giver dig og din medpartner endnu mere plads til den gode kundeoplevelse.

Hvordan bliver jeg partner?

Partner in Development (PiD) er et talentforløb, som klæder lovende kandidater på til rollen som enten Optisk Partner eller Retail Partner.

Kriterier for optagelse er bl.a.:

 • Du drømmer på sigt om at blive partner i din egen Louis Nielsen-butik, og du er en passioneret ambassadør for virksomheden
 • Du kan dokumentere resultater fra relevante projekter, eller du har funktionsansvar i butikken (ISM, IST, Optical Dispenser etc.)
 • Du har mulighed for – før eller siden – at investere i en butik.

Medarbejdergoder:

 • Med vores unikke partnerskabsmodel tilbyder vi dig at drive din egen Louis Nielsen-butik sammen med en partner, som findes gennem en grundig matchproces. Vores skræddersyede PiD-program gør dig klar til rollen, og du får en garanteret månedsløn samt del i alle de overskud, du og din partner skaber.

 • Få adgang til branchens eneste øjenlægenetværk, hvor specialiserede øjenlæger hjælper dig i vurderingen af dine kunders øjensundhed.

 • Du får hvert år en invitation til vores legendariske LIVE-fest, hvor kendte kunstnere, søde kolleger, god mad og fri bar smelter sammen til et brag af en fest.

   

Tag en snak med os om partnerskabet

Er du interesseret i at blive partner hos Louis Nielsen? Eller har du spørgsmål du mangler svar på? Så er du altid velkommen til at kontakte Marianne Selch og Olav Jessen i vores rekrutteringsteam. De glæder sig til at modtage din henvendelse!

Marianne
+45 22189598
mariann*******@**uisnielsen.dk

Olav
+45 24973002
olav.******@**uisnielsen.dk

Se film