Tænk eventyr, ikke grænser

Vi er ikke nået så langt, som vi er, ved at gøre det samme som alle andre. Som virksomhed tror vi på at tage chancer og prøve nye ting, og vi opfordrer også vores medarbejdere til at gribe de chancer, der byder sig. Hvis der er en ledig stilling i et andet land, hvorfor så ikke prøve det? Vi foretrækker at tænke i eventyr i stedet for i grænser.

I Nordeuropa har Louis Nielsen butikker og kontorer i Danmark, Finland, Holland, Norge
og Sverige. Vi er også repræsenteret i Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand.
Vi er stolte over at kunne tilbyde mange forskellige muligheder for at arbejde rundt om
i verden – lige fra korte og spændende eventyr til mere permanente stillinger.

Se film

COVID-19: VIGTIG INFORMATION TIL KANDIDATER – HVAD VI GØR FOR AT PASSE PÅ HINANDEN

Vores kollegaers, kandidaters og kunders sikkerhed og velbefindende er vores første prioritet.

Grundet den aktuelle COVID-19 situation, vil vi forsikre jer om, at vi tager situationen om at passe på hinanden meget alvorlig.

Vi har derfor besluttet at indstille al rekruttering til vores support kontor i Ålborg og størstedelen af stillingerne til vores butikker. Disse jobopslag er derfor blevet fjernet fra vores karriereside.

Hvis du er interesseret i at blive en del af familien, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Du skal blot gå til ’Dine muligheder’ her på siden og dele dine oplysninger med os via opslaget ’Uopfordret ansøgning.

Vi vil fortsat have en proaktiv tilgang for at sikre både kandidater og vores kollegaers velbefindende, og vi takker for din forståelse herfor.