Stor design entusiast vinder konkurrence for at møde Viktor og Rolf
hero-curve

Kolleger fra vores hollandske butik i Zeist, Suus og Wendie, til Viktor&Rolf lanceringsfest.

09/09 2019 - Butikker

Stor design entusiast vinder konkurrence for at møde Viktor og Rolf

Suus, der arbejder i Specsavers butikken i Zeist, centralt i Holland, var den heldige vinder af konkurrencen om at møde den ikoniske Hollandske designduo Viktor&Rolf ved lanceringen af deres eksklusive internationale samarbejde med Specsavers.

For at hente denne fabelagtige pris hjem, bad vi vores butikskolleger i Holland om at optage sig selv, mens de beskrev hvordan de ville skabe sprudlende energi og summen til lanceringen af de nye Viktor&Rolf Vision brillestel i butikken. Vinderen fik så muligheden for at invitere en kollega med til eventet.

“Hele tilgangen til lanceringen var fantastisk! At deltage til sådan et event var en sand fornøjelse! Min begejstring for samarbejdet voksede blot endnu mere. Hele lanceringen og storytelling bag var utrolig, og lokationen var smuk. Og så var det en meget betagende kollektion. Jeg så virkelig frem til at se de nye stel. De tre begrænset oplag stel* satte virkelig gang i spændingen.”

Kvinde prøver solbriller. To kvinder poserer foran Viktor & Rolf plakat.

“I min rolle, er jeg nødt til at holde et overblik over, hvad der sker, og hvordan vi kan levere den bedste service til vores kunder. Som Fashion Merchandiser, rådgiver og udleverer jeg briller til kunderne. Jeg kan slet ikke vente med at præsentere disse brillestel for vores kunder,” fortsætter Suus.

“Allerede før lanceringseventet, hvor vi fik den første meddelelse om Viktor&Rolf kollektionen, blev jeg meget nysgerrig på grund af de tre begrænset oplag stel som ankom til butikken,” forklarer Suus. Her var det vores kolleger fra landekontoret i Maarssen som tilbage i juli skød forberedelserne i gang for det eksklusive Viktor&Rolf event og sørgede for, at butikkerne modtog de omtalte brillestel i flot indpakning.

Kvinde holder gaveindpakket kasse foran et bord fyldt med bånd, mens to kvinder pakker kasser i baggrunden. To damer binder buer omkring indpakket kasser. Mand og kvinde pakker kasser på et bordtennisbord. Mand bøjer sig for at binde et bånd omkring en gaveindpakket boks, mens to kvinder pakker kasser bag ham.
Et meget stilfuldt samarbejde. Kolleger på vores landekontor i Holland, der pakker Viktor&Rolf Vision-brillestel med begrænset oplag klar til butikkerne.

“Jeg har arbejdet for Specsavers i over to et halvt år nu. Det er min første rolle inden for optikerfaget. Jeg startede hos Specsavers som salgsassistent og rykkede ind i rollen som Fashion Merchandiser senere hen. Jeg vil opfordre alle andre til blive en del af Specsavers fordi det er et skønt firma at arbejde for med masser af udviklingsmuligheder,” siger Suus.

* Kollektionen inkluderer tre begrænset oplag stel som udelukkende er tilgængelige på det hollandske marked.

Vil du være en del af vores stilfulde brand? Så opdag dine muligheder her hos Specsavers i dag.

  • Den 27. august 2019 lancerede den internationale Viktor&Rolf kollektion på Waldorf Astoria Hotel i Amsterdam. Blandt gæsterne var André van Duin, skuespillerinde Monic Hendrickx, skuespillerinde Yootha Wong-Loi-Sing, model Jessie Jazz Vuijk, skuespillerinde Moïse Trustfull, modejournalist Fiona Hering, stylist Bastiaan van Schaik, modejournalist Cécile Narinx og stylist Danie Bles. Model og DJ Valentijn de Hingh leverede melodierne.
  • Den nye Viktor & Rolf Vision-kollektion vil være eksklusivt tilgængelig i alle Specsavers-butikker fra 2. september 2019.
  • Se vores LinkedIn-indlæg om begivenheden. Følg Specsavers, og sørg for aldrig at gå glip af opdateringer.
  • Læs vores pressemeddelelse (på hollandsk) for at få mere at vide om det nye sortiment og lanceringsbegivenheden.
Se film