Future Talent

Hos Louis Nielsen er vi lige så ambitiøse, som du er

Vi arbejder for at gøre øjensundhed tilgængeligt for så mange som muligt,
og vi er altid på jagt efter talentfulde mennesker som dig.

Din fremtid starter her

Hvis du har høje ambitioner og gerne vil være leder inden for produkt, detail eller marketing, og hvis du gerne vil gøre en forskel i verden, så er vores Future Talent Programme måske lige noget for dig.

I vores Future Talent Programme giver vi dig

  • viden om branchen,
  • adgang til førsteklasses læring og udvikling,
  • og du får mulighed for at komme i kontakt med vores ledelsesteam.

I løbet af 18 måneder kommer du til at bane din vej mod fremtidige lederroller, og du vil samtidig være en del af et entusiastisk og meget ambitiøst team. Når du er ved at have afsluttet programmet, får du mulighed for at få en permanent rolle, der passer til dit talent og dine ambitioner.

Udbyg din viden

Vi tilbyder dig alle de redskaber, du skal bruge for at udvikle dig.
Vi har et stort udvalg af muligheder for læring og udvikling,
uanset om det gælder din professionelle viden eller din personlige
udvikling, så du kan holde dig i front inden for det område, du brænder for.

Klar, parat, start

Programmet består af perioder inden for produkt, detail og marketing – op til 6 måneder hvert stedDu vil lede eller hjælpe på projekter, hvor du arbejder mod veldefinerede mål – alt sammen har til formål at gøre en forskel for Louis Nielsen og dig selv. 

100 dages introduktion

Der er ikke noget, der er vigtigere end en god startProgrammet starter med en introduktionsperiode på 100 dage, hvor du lærer branchen at kende, og hvor du besøger en forskellige butikker og supportkontorer i Nordeuropa og Storbritannien. 

Pak kufferten!

Gør dig klar til at rejse! Du vil skulle rejse til syd for England og besøge Guernsey (en del af kanaløerne) og andre lande i NordeuropaOg du skal muligvis flytte efter de enkelte projekter – i op til 6 måneder ad gangen – for at opleve Specsavers på stedet. 

Vi hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig selv

Interesseret?

Hvis du vil i betragtning til vores Future Talent Programme, skal du have en uddannelse inden for erhvervsstudier, detail, marketing eller en relateret branche. Du er enten nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring inden for et af disse emner.

Drøm stort

Du vil komme til at elske at arbejde med produkt, detail eller marketing i en detailvirksomhed – uanset om det er i dit eget land eller udenlands.

Bevar overblikket

Det er naturligt for dig at tænke strategisk. Du har overblikket og har gode samarbejdsevner, samt den nødvendige selvtillid til at opbygge stærke relationer og yde indflydelse på andre.

Hør fra medlemmer af vores Future Talent-program...

Dette er Nina

Nina er medlem af vores fremtidige talentprogram. Se hendes video, hvor hun afslører hendes yndlingsmomenter fra introduktionsturen i Guernsey. (Videoen er på engelsk).

Dette er Natalie

Natalie blev medlem af vores Future Talent-program for 6 måneder siden og arbejder på nuværende tidspunkt i en af vores Specsavers / Louis Nielsen butikker i Danmark. Selv om Natalie ikke var bekendt med Specsavers, da hun først søgte programmet, har det vist sig at være en sandt match med hendes uddannelsesmæssige baggrund. (Videoen er på engelsk).

Deltag i vores Future Talent-program

Ansøg nu!
Se film