Bliv en del af vores voksende netværk

Klik her

Vi byder alle optikere, optometrister og optical dispensers velkommen til Green Club – uanset om du arbejder hos Louis Nielsen eller ej.

Som medlem af Green Club har du mulighed for at blive ved med at forbedre dig fagligt. Du får adgang til:

Prøv vores online bibliotek, som indeholder adskillige artikler om kliniske emner, læringsmoduler, cases og optjen dine CET point

Inspirerende videoer og webinarer

Nyheder om hvad der rører sig i branchen

Invitation til Specsavers’ årlige Clinical Conference

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Er du klar til fremtiden? Genopfrisk din viden.

Fremtidens optikere må nødvendigvis arbejde tættere med læger og øjenlæger, grundet et stigende pres på sundhedssektoren. Det betyder, at optikere vil tilbyde mere avancerede undersøgelser og dermed spille en endnu vigtigere rolle i forhold til kundernes øjensundhed.

Green Club tror på vigtigheden af, at holde sig opdateret omkring vores branche, som er i konstant forandring. Og dette bliver kun endnu mere vigtigt i fremtiden. Derfor stiller vi en række værktøjer til rådighed, så du kan blive ved med at lære og genopfriske din viden på en nem og professionel måde.

Se film

COVID-19: VIGTIG INFORMATION TIL KANDIDATER – HVAD VI GØR FOR AT PASSE PÅ HINANDEN

Grundet den aktuelle COVID-19-situation i Danmark og på baggrund af regeringens anbefalinger, har vi valgt at lukke vores butikker indtil videre. Vores kollegaers, kandidaters og kunders sikkerhed og velbefindende er vores første prioritet. Vi vil forsikre jer om, at vi tager situationen om at passe på hinanden meget alvorlig.

Vi vil fortsætte med at rekruttere til de ledige stillinger, der er annonceret på vores karriereside, dette både til butikkerne og til support kontoret; men vi vil naturligvis tage de nødvendige forholdsregler, for at sikre kandidaters såvel som kollegaers sikkerhed.

Vi følger udviklingen i den aktuelle situation tæt og justerer løbende forholdsregler og processer for alles velbefindende og sikkerhed. Det betyder, at alle interviews vil afholdes via telefon, hvor du vil blive guidet sikkert gennem processen.

Vi vil fortsat have en proaktiv tilgang for at sikre både kandidater og vores kollegaers velbefindende, og vi takker for din forståelse herfor.