Optometrist­studerende

Hvad tænker du når du ser et par briller fra Louis Nielsen?

Tænker du kvalitet? Erfaring? Viden? Grundighed? Den nyeste teknologi?

Tag et kig på vores video. Den giver dig indsigt i den præcision og grundighed der ligger bag produktionen af et par Louis Nielsen briller. Fra synstest i butikken til produktion og levering af de færdige briller.

Få syn for sagen –

Praktik hos Louis Nielsen

Praktikperioden er en sjov og vigtig del af din læring på optometriststudiet. Vi giver dig faglig udvikling og sparring med dygtige kolleger der sikrer, at du når dine uddannelsesmæssige mål på bedste vis.

Branchepraktik

Kom i branchepraktik i én uge og lær håndværket at kende. På blot en uge vil du lære hvordan du omdanner teori til praksis.

Mandag

Bydes velkommen til et heldagsarrangement på vores supportkontor og møder dine medstuderende fra de andre butikker

Tirsdag-fredag

Praktikdage i butik hvor du observerer synsprøver, udfører fundusfotografering, trykmåling, opmåling og tilretter glas og stel

Fredag aften

Afslutter forløbet til middag med dine medpraktikanter

Første praktikperiode

Vi sørger for, at du kommer godt fra start under din første praktik. Vores kliniske vejledere, som kender alle dine læringsmål, vil guide dig trygt igennem din praktiktid.

Hele 40 minutter til kliniske synsundersøgelser

Hos os får du minimum 40 minutter til at udføre dine kliniske synsundersøgelser, så du kan gå i detaljen uden at skulle stresse. Du kommer til at hjælpe et bredt udsnit af patientgrupper, og prøve mange forskellige cases af i praksis.

Introdage på vores supportkontor

Du starter ud med tre introdage på vores supportkontor i Aalborg, hvor du blandt andet kommer til at møde Louis Nielsens første optikerelev, som i dag er vores direktør.

Rejse med dine medpraktikanter

For at give dig indblik i maskineriet bag Louis Nielsen, rejser vi en tur til vores glasproducent i Ungarn hvor du, sammen med dine medpraktikanter får at se, hvordan vi producerer de glas vi sælger i vores butikker.

Sponsorerede studiebøger

Som en lille ekstra bonus sponsorerer vi dine studiebøger til 4. og 5. semester. Vi giver dig også adgang til massevis af online læring via vores læringsapp.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Anden praktikperiode

Under din anden og sidste praktikperiode sørger vi for at gå mere i dybden med din praktiske læring, så du føler dig klar til at starte som optiker i butik.

Måske du har haft din første praktikperiode hos Louis Nielsen og godt kunne tænke dig at fortsætte? Vi tager glædeligt imod dig på anden praktikperiode også!

40 minutter til synsundersøgelser med endnu flere kunder

Også i anden praktikperiode får du minimum 40 minutter til at foretage dine kliniske synsundersøgelser, så du kan gå i dybden med dine patienter.

Praktisk læring af vores specialister

Vi starter ud med tre introdage på vores supportkontor i Aalborg, hvor målet er at give dig den bedste start på praktikken, og klæde dig ordentligt på med teoretisk og praktisk læring, så du er klar til at komme ud i butik.

Tur til England med dine medpraktikanter

Sammen med dine medpraktikanter rejser vi en tur til vores kontaktlinsedistributør i England, så du kan lære meget mere om de linser, vi sælger i vores butikker.

Branchens største firmafest

Som noget helt særligt får du en invitation til Louis Nielsens legendariske LIVE fest, hvor alle kolleger fra butikker og kontor samles til et brag af en fest med lækker menu, fri bar, og kendte artister.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Jobmuligheder efter din praktik

Vi garanterer et job til alle studerende som har været i praktikforløb hos os. Det kunne være et studiejob, hvor du arbejder i en af vores butikker enten før eller efter din første praktikperiode, eller det kunne være en fastansættelse som optometrist efter din anden praktikperiode.

Du får også supplerende efteruddannelse i form af kurser og branchens største konference, Clinical Conference . Vi lægger også en karrierevej med fokus på kliniske færdigheder der passer til dig, og sidst men ikke mindst får du mulighed for at gå ledervejen, hvis du en dag kunne tænke dig at blive partner i Louis Nielsen.

Danmarks bedste arbejdsplads for unge

Lige så vigtigt som læring er under dit praktikforløb, desto mere vigtigt er det også at føle sig godt tilpas i arbejdsmiljøet. Hos Louis Nielsen er arbejdspladsen vores højeste prioritet – det bakker vores Great Place to Work-kåring også op om, hvor vi er blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Se film