Partnerskab

Vi står sammen om forretningen

Hos Louis Nielsen har vi altid stået sammen for at nå langt. Det er noget vi har været i stand til med vores unikke partnerskabsmodel.

Den består af én optisk partner og én retail partner der sammen med Louis Nielsen, ejer anparter i de lokale Louis Nielsen butikker. Dog tilhører butikkens overskud ene og alene vores partnere, da det er dem som står i spidsen for at drive forretningen.

Med vores partnerskabsmodel sætter vi dig fri fra de bekymringer du ellers kunne have om at blive selvstændig. Med et stærkt team klar til at støtte dig og din forretning bliver din investering typisk tilbagebetalt inden for 3 ½ år, imens du blot skal fokusere på det du er bedst til inden for optik eller retail.

Og det var slet ikke alle fordelene…

Partnerskabet

Fordelen ved vores partnerskabsmodel er, at du ikke skal stå alene om forretningen. I vores set-up har vi nemlig én eller to partnere, der med support fra Louis Nielsen teamet, driver deres helt egen forretning. Med det set-up bliver det muligt for dig som partner, at arbejde med det område du brænder mest for, samtidig med, at kunne sikre den bedste service for dine kunder.

Med 40 år på bagen har vi stor erfaring med at matche de rette partnere. Vi har nemlig et garvet rekrutteringsteam, som finder dygtige partnere og matcher jer ud fra jeres kompetencer og personlighedstræk.

Hør hvordan Karina og Anne-Mette blev matchet til et partnerskab i Vejle i videoen her.

Fordelene ved at blive partner i Louis Nielsen

 To om forretningen

Det er helt bevidst, at vi har valgt en partnerskabsmodel. Ved at dele ansvaret op mellem vores partnere og Louis Nielsen teamet, sikrer vi dig en rentabel forretning. Som optisk partner vil du blive ansvarlig for den kliniske praksis, hvor der skal foretages synstest og sundhedstjek til perfektion. På den anden side af butikken står retailpartneren, der har ansvar for driften af butikken med fokus på at implementere salgskampagner, udvikle salgspersonalet og i det hele taget sørge for den daglige drift af butikken. Både den optiske partner og retailpartneren har formelt personaleansvar og er ansat som ledere med ansvar for butikkens samlede drift og skal sammen sikre, at vores service altid leveres på højeste niveau.

Fokusér på det du er bedst til

Vi har valgt at dele kundeoplevelsen op i tre trin, så du som optisk partner har fuld fokus på synsundersøgelser og kundernes øjensundhed, imens salg af briller og kontaktlinser håndteres af vores dygtige assistenter, som retail partneren er ansvarlig for. Når vores eksperter arbejder sammen og har fokus på det de er bedst til, kan vi sikre, at alle som besøger Louis Nielsen, får den bedst mulige rådgivning og vejledning om deres syn.

Supportkontor som støtte

Som partnere får I hvert jeres ansvarsområde for driften af butikken. Men her står I heller ikke alene! Vi giver jer et sikkerhedsnet i form af Louis Nielsens supportmedarbejdere, der arbejder dag ud og dag ind, for at sikre den fortsatte drift og succes med jeres butik.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Fleksibilitet i hverdagen

En af de helt store fordele ved at blive partner i Louis Nielsen, er den fleksibilitet du vil opleve – både på arbejdsfronten og hjemmefronten. Vi har et supportkontor som tager sig af de administrative opgaver, så som regnskab, bogholderi, strategi, markedsføring og produktudvikling.

Med den støtte får du bedre tid til at fokusere på det som er allervigtigst – netop dine medarbejdere, kunder, og livet derhjemme.

Hør John fortælle om hvad han bruger sin fritid på ved siden af sin Louis Nielsen butik.

Vi går hverken på kompromis med pris eller kvalitet

Vi har altid gjort tingene lidt anderledes. Siden første Louis Nielsen butik blev etableret i 1978 har vi udfordret branchen med vores høje kvalitet til lavere priser. Det har vi kunne, da vi sammen med moderselskabet Specsavers, ejer vores egen forsyningskæde. For dig som partner betyder det, at du trygt kan læne dig op ad den støtte, du får fra Louis Nielsen med den globale rækkevidde og høje købekraft, som vi har draget fordel af, siden vi slog os sammen med Specsavers.

Vores indkøbere rejser verden rundt for at holde vores stelsortiment med mere end 1500 forskellige stilarter opdateret hele tiden, ligesom vores team af eksperter indenfor glas og kontaktlinser sikrer, at vores butikker til enhver tid kan tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Gør en forskel for danskernes øjensundhed

Louis Nielsen blev grundlagt af optikere, og vores højeste prioritet har altid været at passe godt på vores kunders øjne og syn. Vores fortid har lært os, at hvis vi ikke har modet til at gå andre veje, ender vi blot ligesom alle de andre. Derfor var vi de første til at indføre sundhedstjek i alle vores butikker i 2014. Her tager vi billeder af øjets nethinde, måler tryk m.v. For hvert sundhedstjek vores optikere gennemfører, kommer vi et skridt nærmere på at gøre bedre øjensundhed tilgængelig for alle danskere.

Desuden har vi et helt unikt øjenlægenetværk – faktisk det første af sin art i optikerbranchen. Med direkte adgang til et netværk af højt specialiserede danske øjenlæger, kan vi forebygge øjensygdomme, før det er for sent.

Hør Ruben fortælle, hvordan du som partner i Louis Nielsen bidrager til at gøre en positiv forskel for danskernes øjensundhed og syn hver dag.

Supportkontor som dit bagland

Når du bliver partner hos Louis Nielsen, kan du trygt læne dig op ad den støtte du får fra vores eksperter på supportkontoret. De er med dig hvert skridt på vejen for at sikre dig maksimeret langsigtet rentabilitet, ved at tilbyde ekspertise inden for områder så som finansiering, markedsføring, HR, læring og udvikling, og meget mere.

Et supportkontor som bagland er klart en af de store fordele at hente, ved at blive partner hos Louis Nielsen. Med supportmedarbejdernes støtte får du mere tid til at fokusere på dine egne medarbejdere, kunder og ikke mindst den indflydelse I har på lokalmiljøet.

Mød vores direktør, Mads, som fortæller dig mere om fordelene ved sådan et bagland direkte fra vores supportkontor i Aalborg.

Det bedste ved partnerskabet ifølge vores partnere

Dét at vi kan tilbyde selvstændige erhvervsdrivende et partnerskab, hvor de får lov til at være eksperter på eget område, samtidig med at de støttes af Louis Nielsen brandet bag, er lige præcis det, der gør vores forretning unik og attraktiv i industrien.

Hør hvad vores partnere mener, er de største fordele ved partnerskabet her.

Kontakt vores rekrutteringsteam her!

Er du interesseret i at blive partner hos Louis Nielsen? Eller har du et spørgsmål du mangler svar på? Så er du altid velkommen til at kontakte Marianne Selch og Olav Jessen i vores rekrutteringsteam. De glæder sig til at modtage din henvendelse!

Marianne
+45 22189598
marianne.selch@louisnielsen.dk

Olav
+45 2497 3002
olav.jessen@louisnielsen.dk

Se film