Partnerskab

Sammen skaber vi succes

Vidste du, at det er selvstændige partnere som ejer og driver Louis Nielsens butikker?

I modsætning til franchising tilbyder vi optikere og retailere et partnerskab, hvor du sammen med din partner selv styrer butikken og deler overskuddet.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men sådan har vi drevet forretning siden vi slog os sammen med Specsavers i 2005.

“Rart at have en at sparre med”

Som partner i Louis Nielsen vil du aldrig komme til at stå alene med forretningen. Du deler altid ansvaret med en partner som vores garvede rekrutteringsteam matcher dig med ud fra kompetencer og personlighedstræk. Du får desuden et kæmpe supportkontor i ryggen, som er klar til at hjælpe dig med alt lige fra bogføring til markedsføring.

Mød vores partnere Karina og Anne-Mette, der sammen ejer Louis Nielsen butikken i Vejle.

Fordelene ved at blive partner

Én af de største fordele ved vores partnerskab er, at du ikke skal stå alene med forretningen.

Rentabel forretning

Ved at dele ansvaret op mellem vores partnere og Louis Nielsen teamet, sikrer vi dig en rentabel forretning. Din investering vil typisk være tilbagebetalt inden for 3 ½ år, og i og med det er din og din medpartners butik, vil overskuddet også tilfalde jer.

Fokusér på det du er bedst til

I vores butikker spiller alle hver især en vigtig rolle. Vores optikere har fokus på synsundersøgelser og kundernes øjensundhed, imens vores salgsassistenter står for salg og rådgivning af briller og kontaktlinser. På den måde forbliver vi eksperter i det vi gør bedst, samtidig med, at vi sikrer den mest kvalificerede rådgivning til vores kunder.

Supportkontor som støtte

Som partnere får I også et sikkerhedsnet i form af Louis Nielsens supportmedarbejdere. De hjælper jer med mange af de administrative opgaver, så I ikke skal stå med det ude i butikken. Med en sådan ekstra støtte bliver der endnu mere plads til at give jeres kunder en god oplevelse.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale

Høj kvalitet til lavere priser

Vi har altid gjort tingene lidt anderledes. Siden vi åbnede vores første butik i 1978, har vi udfordret branchen med vores høje kvalitet til lavere priser. Det har vi kunne, fordi vi sammen med moderselskabet Specsavers ejer vores egen forsyningskæde.

Vi har også indkøbere som rejser verden rundt for at holde vores stelsortiment med mere end 1500 stilarter opdateret, og et produktteam som sørger for, at du som partner kan tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Tag en snak med os om partnerskabet

Er du interesseret i at blive partner hos Louis Nielsen? Eller har du spørgsmål du mangler svar på? Så er du altid velkommen til at kontakte Marianne Selch og Olav Jessen i vores rekrutteringsteam. De glæder sig til at modtage din henvendelse!

Marianne
+45 22189598
marianne.selch@louisnielsen.dk

Olav
+45 2497 3002
olav.jessen@louisnielsen.dk

Se film