Salgs­assistenter

Salgs­assistenter

Alle dage er forskellige

Den ene dag kommer du til at møde en kunde, der har den mest fascinerende livshistorie. Den næste dag skal du hjælpe et barn med at overkomme sin frygt for at få sine øjne testet. Det ser måske ikke sådan ud udefra, men alle dage er forskellige, når man arbejder i en butik. 

Hos Louis Nielsen er din opgave ikke bare at give en uovertruffen service – den er rent faktisk at hjælpe folk til en bedre tilværelse gennem et godt og sundt syn.  Efter en synstest med sundhedstjek eller et par nye briller vender vores kunder ofte tilbage til butikken for at fortælle deres historie om, hvordan mødet med vores folk har ændret deres tilværelse til det bedre. Måske har vi opdaget en øjensygdom, de ikke vidste, de havde. Måske har vi opdaget noget meget mere alvorligt. Og måske har vi bare givet dem en tiltrængt omgang nye glas og et ordentligt stel; det er alt sammen noget, der hver eneste dag gør en meget stor forskel for rigtige mennesker. Og det kan du blive en del af.    

Tag det første skridt. Se, om der findes et ledigt job i dit område. 

Ekspertise

Du behøver ikke være ekspert inden du starter hos os. Vi viser dig, hvordan du får den viden, du skal bruge for at kunne hjælpe kunderne.

Udvikling

Vi lover, at vi altid vil opmuntre dig til at udvikle dig og lære mere 

Det skal være sjovt

Entusiasmegrin og teamarbejde er ikke bare rart at have – det er nødvendigt for at opnå den slags resultater, vi i Louis Nielsen skaber. Vores helt særlige pionerånd og holdfølelse gør hver eneste dag til en ny, god oplevelse.

Bliv en del af vores team

Ledige stillinger
Se film