Kan du ikke finde en ledig stilling, som er lige dig?

Så læg en uopfordret ansøgning, for vi vil rigtig gerne høre fra dig!

Vi er altid på udkig efter ambitiøse og passionerede holdspillere, der elsker deres arbejde, trives i et til tider hektisk miljø, og som er nysgerrige på at lære mere

Som en af Danmarks bedste arbejdspladser gør vi alt for, at give nuværende såvel som potentielle medarbejdere mulighederne for, at blive endnu dygtigere. Det vil du kunne mærke fra starten af gennem den tillid og opbakning vi giver til vores medarbejdere. Som familieejet virksomhed siden tidernes morgen, er der intet der gør os gladere, end at se dig brillere i det felt du er bedst til.

Så fortæl os mere om dig! Så lover vi at række ud, så snart en relevant stilling byder sig.

Alt du skal gøre er at klikke på knappen forneden. Når du har lagt din uopfordret ansøgning bliver du tilføjet i vores database, hvorefter vi rækker ud til dig, så snart vi får en ledig stilling, som er så godt som skræddersyet til dig.

I mellemtiden er du velkommen til at tage et kig på vores nuværende ledige stillinger her.

Send din uopfordret ansøgning til os

Uopfordret ansøgning

Hvad sker der efter jeg har sendt min ansøgning?

Du har måske spørgsmål til hvad der sker, efter du har sendt os din uopfordret ansøgning… Så her får du overblikket over hvordan vi behandler dine data og hvornår vi kontakter dig igen.

Kom med bagom butikkerne

Der er altid fart på hos os i Louis Nielsen. Og selvom vi ikke har fundet den rette stilling til dig endnu, så skal du ikke snydes for alle de nye, spændende ting der sker. Når du har sendt os din ansøgning, giver vi dig muligheden for, at følge med bagom kulissen. Og bare rolig - vi lover at holde os til et minimum af mails.

Job notifikationer

Husk endelig at indtaste dine oplysninger (erhverv og lokation) når du søger. Så kontakter vi dig, så snart vi finder noget relevant. Det kan for eksempel være i sekundet vi opslår et nyt stillingsopslag - så sørger vi for, at du får besked, som en af de første!

Men det er ikke altid lige hver gang at vi formår, at svinge med tryllestaven. Hold derfor gerne også selv et vågent øje med vores joboversigt, som du finder øverst i højre hjørne.

Vi passer godt på dine personlige data

Vi lover at behandle dine data med stor omhu. Du kan læse mere om, hvordan vi overholder GDPR lovgivningen i fortrolighedserkæringen som fremgår af ansøgningsformularen ovenfor.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale
Se film