Jobtitler forklaret: Head of Lenses for Nordeuropa
hero-curve

20/02 2020 - Supportkontor

Jobtitler forklaret: Head of Lenses for Nordeuropa

Nogle gange kan det være vanskeligt at tyde, hvad det egentlig er for et arbejde, der ligger bag en fancy jobtitel. Jacob From er leder af vores brilleglas-forretning i Specsavers’/Louis Nielsen’s Nordeuropæiske region. I dette interview, hører vi om den karrierevej, der førte Jacob til Specsavers/Louis Nielsen, hvad han arbejder med og hvad hans fremtidsplaner står på.

1. Hvordan ser din karrierejse ud? Og hvordan er du endt der hvor du er i dag?

Jeg startede min professionelle karriere som optiker og butiksejer i en stor detailkæde. Efter 10 år var gået skiftede jeg over til leverandør-siden af forretningen, hvor jeg blev hyret som Salgs- og Kundechef for et stort internationalt brillefirma.

Jeg fik hurtigt ansvaret for Marketings- og Produktafdelingen og fik samlet et Nordisk Marketing- og Produkt team, som jeg blev leder af. Efter 14 år i organisationen sluttede jeg mig til Louis Nielsen og er i dag ansvarlig for Louis Nielsen’s brilleforretning i vores Nordeuropæiske region.

For mig har dette været den perfekte baggrund til at kunne hjælpe Louis Nielsen med at udvikle og vækste deres brilleforretning med fokus på en helt ny portefølje af brilleglas, der gør os i stand til at levere de bedste produkter til vores kunder. Med denne baggrund har jeg lært hvordan vi kan vende forretningen ud mod de behov der opstår hos vores kunder og hos vores optikere ude i butikkerne, og på bedste vis levere den rette information, produktforståelse samt de bedste kundefordele på markedet. Glas der kommer i forskellige varianter og former er komplekse produkter, som vi er nødt til at kommunikere på en forsimplet måde for at hjælpe vores kunder med at forstå de forskellige valgmuligheder og fordele man kan opnå ved køb af vores glas. Denne kommunikation bliver altafgørende for, at kunderne i sidste ende føler, at de har truffet det rigtige valg ud fra deres individuelle behov og livsstil.

2. Hvad synes du er det unikke ved Louis Nielsen som arbejdsplads?

Alle er virkelig dedikeret til deres arbejde i Louis Nielsen og søger altid at finde de bedste og mest overkommelige løsninger til vores kunder. Det er uden tvivl det mest positive sted jeg nogensinde har arbejdet.

3. Hvad er det mest interessante du har kunne udrette i din rolle indtil videre?

At være ansvarlig for den største brilleglasudrulning i Louis Nielsen inden for de seneste 10 år. Det er en enestående mulighed for virkelig at lære hvordan Louis Nielsen arbejder med brilleglas, og jeg må sige, at det har været en kæmpe fornøjelse at opleve det engagement der har været internt i virksomheden omkring de nye glas og se hvordan alle har vist interesse for produkterne. Og ikke mindst se hvordan kunderne har taget imod de nye glas, takket være vores dygtige butiksmedarbejdere.

4. Hvad er det sjoveste ved at arbejde i Louis Nielsen?

Det faglige engagement, som alle tager på sig, er helt og aldeles unikt, og dette kombineret med et positivt gå-på mod gør bare, at alle møder er sjove at være en del af.

På et personligt plan er det klart alle de forskellige aktiviteter og sociale begivenheder som vores kolleger selv står for at arrangere; det kan være alt fra middag på restaurant til ”Grim julesweater dag” på kontoret. Der er virkelig et stort socialt engagement fra alle og en oprigtig interesse i at have det sjovt sammen med sine kolleger.

5. Hvad er dine ambitioner for fremtiden?

At hjælpe Louis Nielsen med at blive det fortrukne valg for vores kunder, ikke kun på baggrund af vores konkurrencedygtige priser, men også fordi kunderne ved, at de får de bedste produkter til bedste kvalitet hos os. Det er en opgave, som særlig kræver min nuværende ekspertise: fra mit virke som optiker og deraf indgående kundeforståelse, til mit nu store produkt- og markedsføringskendskab som jeg arbejder for at implementere endnu bedre ind i kundeforklaringen om produktfordele.

6. Hvordan vil du beskrive Louis Nielsen som arbejdsgiver?

Det er fedt at starte i en virksomhed hvor der udvises stor omsorg for medarbejderne. Jeg synes helt bestemt at Louis Nielsen er dem der formår at vise det bedst til sammenligning med andre virksomheder jeg har arbejdet for!

7. Set i bakspejlet, hvad overraskede dig så mest ved Louis Nielsen da du startede?

Den store trang og drivkraft til at levere den absolut bedste løsning for vores kunder samt altid at være de bedste i branchen.

Kunne du tænke dig at vide mere om Louis Nielsen? Så tjek vores karrieside hvor du også kan finde de ledige stillinger vi søger på nuværende tidspunkt på vores supportkontorer.

Se film