Graduate Optometry Programme

Graduate Optometry Programme

Om programmet

Vores Graduate-program er et etårigt program, som vi tilbyder alle nyuddannede optometrister som en del af deres første ansættelse hos os.

Som en del af programmet får du:

En personlig mentor

Forestil dig, at du havde én, som kunne besvare alle dine brændende spørgsmål… Så har vi godt nyt! På vores Graduate-program får du en personlig mentor til at støtte dig gennem dit første år som optometrist.

Kliniske events og detail-events

Måske har du hørt om vores Kliniske Konference? Som graduate får du de bedste pladser til forskellige kliniske events og detail-events. Nogle vil være virtuelle – andre i fysisk form – så de passer ind i din hverdag. Du kan også altid finde nye lektioner inden for både klinisk og detail i vores træningsapp.

Et online graduate-fællesskab

Vil du holde kontakten med andre graduates? Så snart du begynder, får du adgang til et privat community, vi har skabt til alle vores graduates på vores lærings-app. Brug dette community til fællesskab og til at dele sjove øjeblikke fra hverdagen i din butik.

Udflugter til vores produktion

Har du tænkt over, hvor vi producerer vores konktaktlinser eller briller? Som graduate får du mulighed for at komme på en eksklusiv udflugt, hvor du, sammen med de andre graduates, får lov til at udforske én af vores produktionsenheder.

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale
Se film

Hvordan bliver jeg en del af graduate-programmet?

Søg vores optometrist jobs her

Hvad synes Anna var det bedste ved programmet?

“Det bedste var at have en mentor. Min var Linda. Vi talte om alle mulige ting vedrørende mit nye job, hvad der sker i butikken og om situationer med kunderne. Da jeg startede, var jeg en lille smule usikker på multifokale kontaktlinser. Så talte Linda mig igennem de forskellige linser og gennemgik nogle mulige scenarier med forskellige kunde-cases. Den læring tog jeg med mig til butikken næste dag, og jeg begyndte hurtigt at føle mig mere selvsikker.”

– Anna, graduate fra Sverige

Læs om Annas oplevelse af graduate-programmet her.

Få din egen personlige mentor

Du ved nu allerede, at du som graduate får en mentor til at støtte dig gennem dit første år som optometrist.

Din mentor vil være én af vores dygtige optometrister, som har gennemført vores interne mentorprogram for at kunne lære dig deres bedste tips og tricks.

Det er op til dig og din mentor at beslutte hvornår, hvor og hvor ofte I mødes – men vi opfordrer til mindst én gang om måneden.

Mød Pernilla, som kunne være din mentor

”Jeg meldte mig som mentor, fordi jeg elsker at se folk vokse i det, de beskæftiger sig med. Jeg husker, hvor svært det var for mig at finde min egen vej, da jeg som nyuddannet optometrist selv skulle navigere i mit nye arbejde. Jeg ville ønske, at jeg havde haft én, jeg kunne spørge dengang – én, der kunne forsikre mig om, at jeg gjorde det rigtige.”

– Pernilla, mentor fra Sverige

Haider er Optisk partner og tidligere graduate

”Jeg uddannede mig i optometri, fordi jeg vidste, at jeg havde mulighed for at blive partner hos Louis Nielsen.”

– Haider, Optisk partner fra Søborg og Østerbro

Læs, hvordan Haider gik fra graduate til Partner her.

Se her, hvilke muligheder, du har for at blive Partner.

Andre programmer

Er der stadig lang tid til, at du er færdig på uddannelsen? Så tjek de andre programmer , vi tilbyder i løbet af dit første og andet år på optometristuddannelsen.

Læs mere om livet som optometrist hos Louis Nielsen

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at arbejde som optometrist hos Louis Nielsen? Læs historierne, som vores optometrister deler her.

Se film